Στο φινάλε το Κερατσίνι 2-1 πέρασε από την Αίγινα

Στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι πήρε μεγάλο διπλό με 2-1 επί του Σαρωνικού μπροστά σε 600 φιλάθλους εκ των οποίων κάπου 100 της Πειραικής ομάδας.
 Έγινε ένα  καλό παιχνίδι στην Αίγινα, με το Κερατσίνι  να πατάει καλύτερα στο α΄ μέρος και να γίνεται απειλητικό σε δύο φάσεις ωστόσο οι  δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να γράφει 0-0
 Με το ξεκίνημα της επανάληψης το Κερατσίνι άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση του Λάμπρου Χανιώτη μετά από έξοχη μακρινή μπαλιά του Σφυρογιαννάκη.

 Κι ενώ ο Σαρωνικός έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει  στο 62΄ ο Μπακομήτρος με  μιά  σπουδαία εκτέλεση φάουλ από  40 μέτρα   άφησε σύξυλο τον Φρατζεσκάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Στο τελευταίο 20λεπτο το Κερατσίνι  πίεσε, για να έρθει η λύτρωση στο 91΄ όταν ο προωθημένος Αγγελάκης  σούταρε, ο  γκολκήπερ Μπακομήτρος έπεσε στην ρίζα της δοκού κι απέκρουσε ασθενώς κι  ο επερχόμενος Νικήτας Τουρνάς λύτρωσε του ροσονέρρι γράφοντας το 1-2.
 Από το Κερατσίνι ξεχώρισαν οι Μπατής, Αγγελάκης Χανιώτης, ενώ έδωσαν  πνοή οι Κουρκούτης, Ψυχογιός.
 Από την ομάδα της Αίγινας    οι Μπακομήτρος Ν. Μπακομήτρος Κ., Κάτσας, Ηλιαδάκης
 Αρκετά  καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου ( Μητάκου - Τζήκα)
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ : Μπακόμητρος, Τζιώτης( 75΄ Αγγελάκης),  Κάτσας, Φέκος, Γιαννούλης, Μαριόλης,  Πασχάλης ( 75΄ Ρούσσος), Ηλιαδάκης,  Μαριόλης Ν.,  Μπακομήτρος  Ν.( 82΄ Μωυσιάδης)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης , Σκορδίλης ( 30 ΄Κουρκούτης), Αγγελάκης, Βαττής, Μπατής,  Φούντας, ( 80΄ Πλατέλας),  Γκιάρης, Χανιώτης, Τουρνάς, Πουλάκης( 46 ΄Ψυχογιός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου