Στην επανάληψη το Κερατσίνι 5-0 τον Κορυδαλλό

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Κορυδαλλός στην  ασφυκτική υπεροχή του Κερατσινίου, που στην επανάληψη έφθασε με άνεση στο 0-0.
 Oι ροσονέρι χωρίς Κουρκούτη, Ψυχογιό, αλλά και με τον  Τουρνά να   επανέρχεται από τραυματισμό, είχαν σε θαυμάσια ημέρα τον πολύπειρο Σίμο Φούντα που πέτυχε χατ-τρικ ενώ τον ακολούθησαν ο Φανούρης Πουλάκης που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε  δύο γκολ, όπως κι ο Νικήτας Τουρνάς που σε ένα
τέταρτο ΄άλλαξε την εικόνα του Κερατσινίου
 Το Κερατσίνι παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε , στο α΄ μέρος έμεινε στο 0-0, όμως από την στιγμή που ο Φούντας στο 54΄ έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σκορδίλη δεν αντιμετώπισε προβλήματα .
 Το 2-0 πέτυχε πάλι ο Φούντας στο 67΄ με  κεφαλιά μετά από ενέργεια του Σκορδίλη, ενώ στο 77΄ ο Πουλάκης  επίσης με κεφαλιά  τελείωσε την εξαιρετικό ενέργεια του Τουρνά 
 Το 4-0  σημείωσε ο Φούντας στο 84΄ και ο Πουλάκης στην εκπνοή μετά από πάλι από ενέργεια του Τουρνά έγραψε το τελικό 5-0.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κ. Ιωαννίδη
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βατής, Μπατής, Διάκος,  Γκιάτης (57΄ Πουλάκης),Χανιώτης(66΄ Μάλλης), Φούντας, Πλατέλλας(75΄ Τουρνάς)
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Τσάνης, Κατάι (30’ λ.τρ. Μάρθας), Λίτσο, Καραπετσάνης, Ζαμπέτης, Καρδάσης, Χατζηελευθερίου, Λεκάκης, Βασιλόπουλος (73’ Τριάντης), Βαρδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου