Ο Μπεσσού καθάρισε στην Προοδευτική

 Πρώτη νίκη για τους Κορυδαλλιώτες 3-1 την Τριγλία

Με ηγέτη και σκόρερ τον άφθαστο Λουίς Μπεσσού, η Προοδευτική έφθασε στην πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα , κερδίζοντας με 3-1 την Τριγλία Ραφήνας, σε ένα παιχνίδι με πάθος, ένταση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νικαίας.

 Η Προοδευτική  έπαιζε με την πλάτη στον τείχο, αφού γνώριζε ότι  δεν  υπήρχε επόμενη μέρα αν δεν κέρδιζε και σήμερα και μπήκε στο γήπεδο  φουριόζα  καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στο 11΄ με ωραία κεφαλιά του Μπεσού μετά από κόρνερ του Γιακούμπι.
 Ωστόσο η Τριγλία στην πρώτη  φάση κατάφερε να παγώσει την Νίκαια όταν ο  Καλογιάννης στο 20΄ από κοντά τελείωσε την ωραία ενέργεια του Νικολόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Η Τριγλία απείλησε στο 40΄ με ένα καλό σούτ του Ποτουρίδη που απέκρουσε ο Μπαντίκος σε κόρνερ, ωστόσο το γήπεδο πήρε φωτιά στο 45΄ όταν ο Μπεσού σημείωσε τέρμα  με  κοντινό πλασέ, κι αφού είχε προηγηθεί κόρνερ από  αριστερά του Γιακούμπι που όμως ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Αρμακόλα.
 Απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου κι είναι αλήθεια ότι η εξέδρα  ότι πήρε φωτιά.
 Στην επανάληψη πάντως η Προοδευτική με τις αλλαγές που έγιναν επικράτησε ολοκληρωτικά, φθάνοντας με άνεση στο 3-1. Στο 53΄ ο Γιακούμπι ελίχθηκε από τα δεξιά και σέρβιρε στον Μπεσού που  με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-1, για να πάρει φωτιά το γήπεδο, ενώ στο 80΄ ο Μπελέρης δεμν μπόρεσε να νικήσει τον Δήμιζα, αλλά στο 81΄ ο Ζελέκου με ωραίο σούτ από το 'ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
 Στο 85΄  ωραίο φάουλ του Αριανούτσου έδιωξε σε κόρνερ ο Δήμιζας, και στο 90΄ ο Πέππας  πήγε να εκμεταλευθεί ένα λάθος διώξιμο  του Δήμιζα για να πλασάρει από την σέντρα και η μπάλα να φεύγει άουτ.
 Καλή η διαιτησία του Κυκλαδίτη Ζαράνη, ο βοηθός Αρμακόλας ελέγχεται για την φάση του 45΄, απαρατήρητος πέρασε ο Οικονόμου ( Δυτ. Αττικής)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσουρής, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Θεοδωράκης,  Ξυγκάκης( 48΄  Πέππας),  Ζελέκου, Μπελέρης,  Μπεσσού,  Γαικούμπι( 57΄ Πέττας), Γκαιδατζής ( 63΄ Αριανούτσος)
 ΤΓΡΙΓΛΙΑ: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσαγκάρης,  Σαλταμάρας, Μπίρης,  Παπασάββας,  Νικολόπουλος,  Μητρόπουλος( 76΄  Μέγας),  Ποτουρίδης, Καλογιάννης ( 69΄ Κλωνάρης), Κότση ( 64΄  Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου