Δρακόντεια μέτρα για το ντέρμπι της Νεάπολης

Το ερχόμενο Σαββάτο   και ώρα 18.00 θα διεξαχθεί  ο αγώνας πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής
Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, ενώ κατόπιν συμφωνίας των διοικήσεων των δύο σωματείων ο αγώνας θα μεταδοθεί  τηλεοπτικά live από ιντερνετικό  κανάλι που θα γνωστοποιηθεί.
Όπως προέκυψε από την  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό την εποπτεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι δρακόντεια.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 4 διμοιρίες των ΜΑΤ.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής: 
"Η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι της Γ΄  Εθνικής Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης, με το υπ΄ αριθμ. έγγραφο της 1003/2/44/28-α ενημερώνει για τα εξής:
1.Για τον εν λόγω αγώνα  έχουν ληφθεί ιδιαίτερα αστυνομικά μέτρα τάξης τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής
2. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΙΩΝΙΚΟΣ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 1-2, 3, 4, και 5 (vips)
3.  Για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 6 και 7-8( θα φιλοξενηθούν  εδώ μόνο οι επίσημοι και μέλη του Δ.Σ. της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.
Οι θύρες του γηπέδου  θα ανοίξουν  στις 16.00 ενώ θα λειτουργήσει το κεντρικό ταμείο του γηπέδου επί της Λ.   Λαμπράκη.
4.Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα  για την έκδοση εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα  ή διαβατήριο, ενώ δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση των θυρών  σε φιλάθλους που δεν θα έχουν εισιτήριο ή πρόσκληση.
5.Θα  πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι φιλάθλων οι οποίοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους απαγορευμένα η επικίνδυνα αντικείμενα( καπνογόνα, βεγγαλικά, ποτά, μπουκάλια νερών & ποτών)
6. Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , στην οποία δεν θα διατεθούν  εισιτήρια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου