Η Προοδευτική 2-0 στην Σαντορίνη

Μεγάλη νίκη για την Προοδευτική που κέρδισε πρίν λίγο στην Σαντορίνη τον Πανθηραικό με 2-0.
 Μια επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική αν αναλογισθεί κανείς ότι η ομάδα της Σαντορίνης διατηρούσε το αήττητο στην 'έδρα της. 
Ο Πανθηραικός προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι ωστόσο η Προοδευτική πολύ καλά στημένη, ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις της.

 Η Προοδευτική κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο  23΄ με σούτ του Πέππα, ενώ ο Πανθηραικός  έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο 32΄ με κοντινή κεφαλιά του Φύτρου που έφυγε μόλις άουτ.
 Στο 40΄ ακυρώθηκε γκολ του Λαζαρίδη ως οφ- σάιντ, ενώ η Προοδευτική είχε καλή στιγμή με τον Γκαιδαρτζή στο 28΄  ενώ στο 45΄ κεφαλιά του Περιάλη, έδιωξαν στην γραμμή οι αμυντικοί της Προοδευτικής.
 Στην επανάληψη η ομάδα της Σαντορίνης πίεσε για την  ισοφάριση, όμως ο γκολκήπερ Μπαντίκος όποτε χρειάσθηκε( 69΄ φάουλ του Ζώνα, στο 78 κεφαλιά εξ'΄ επαφής του Μπακάλη) ήταν σταθερότατος
 Η ομάδα του Κορυδαλλού σε αυτό το β΄ μέρος βρήκε  χώρους στην κόντρα κι έτσι ο  Ζελέκου στο 81΄  βγήκε στην κόντρα και με υποδειγματικό τρόπο πέτυχε το 0-2.
 Ο Πανθηραικός είχε δοκάρι στο 88΄ σε καλή προσπάθεια του Παπίτσα και καλή ευκαιρία με τον Ζώνα αμέσως μετά- επενέβη ο Μπαντίκος όπως και στο 90΄ σε σούτ του Μικριτσιάν.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Kατοίκου ( Αθήνας)
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Πέκα, Μπακάλης, Φύτρος(75΄ Γαρυφαλόπουλος), Κρίτσας(65΄ Παπίτσας), Λαζαρίδης( 75΄ Λούκας), Ζώνας, Περιάλης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντικος, Τσαραουσης, Μυρκος, Ζιζηλας, Πατσατζογλου, Ξυγκάκης, Πεππας(71΄ Ζελέκου), Μπελερης, Γκαϊδατζης( 89΄ Δηλαβέρης), Κανελόπουλος, Χρήστου( 55΄ Ατματζίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου