Ο φοβερός Αγ. Ιερόθεος 3-2 "καθάρισε" τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο

  Ο φοβερός Αγ. Ιερόθεος πέτυχε τεράστια νίκη στο Ηράκλειο με 3-2 επί του Εργοτέλη στον εξ΄ αναβολής αγώνα του 4ου ομίλου, αποδεικνύοντας ότι μόνο πυροτέχνημα δεν είναι οι νεοφώτιστοι Περιστεριώτες.
Από την άλλη ο Εργοτέλης για άλλη μιά φορά προβλημάτισε, με την συνολικότερη του εικόνα, χάνοντας έδαφος στην μάχη της διεκδίκησης του  τίτλου στον 4ο όμιλο.


Ο Εργοτέλης μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, απείλησε με τον Κατσικοκέρη στο 4΄ και στο 6΄, ωστόσο στο 28΄ ο  Μιχαλόπουλος με έξοχη ενέργεια  πάσα βρίσκει τον Σαγανά μέσα στην περιοχή, με τον στράικερ των Περιστεριωτών, με προβολή  να κάνει το 0-1.
 Και σαν μην έφθανε αυτό στο 40΄ με  υποδειγματική αντεπίθεση ο Αγ. Ιερόθεος σημείωσε το 0-2, όταν ο Γκουτσούλας, έστρωσε την μπάλα στο επερχόμενο στο Θανόπουλος και με πλασέ έκανε το 0-2.
 Στην επανάληψη ο Εργοτέλης  προσπαθώντας να  ξεπεράσει το σοκ, αρχικά μείωσε στο 55΄ με κεφάλια  του Βογιατζή, κι αμέσως μετά, με σουτ του Καιμακαμούδη έγινε το  2-2.
 Η εικόνα του αγώνα φαίνεται να έχει αλλάξει, αλλά η αποβολή του Καρρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73΄  αλλάζει τα δεδομένα.
 Έτσι στο 76΄ο Θανόπουλος εκτέλεσε  φάουλ ο Κωστούλας με τακουνάκι βρήκε το Σούφλα και ο τελευταίος με σουτ να κάνει 2-3 ενώ στο 85΄  δυνατό σούτ του Νιτζάμη απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Στεφανάκος.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Μπερτάκη( Χανίων)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης (52′ Καιμακαμούδης), Κοιλιάρας (81′ Μανουσάκης), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (65 Ποι)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ:Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (59΄ Πανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος(82΄ Νιζάμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου