Τρομερή αντεπίθεση ο Εθνικός 1-0 στον ΙΝΚΑ

 Η τρομερή αντεπίθεση του Εθνικού συνεχίζεται, καθώς μετά την σημερινή νίκη στα Χανιά επί του ΙΝΚΑ οι Πειραιώτες μπορεί να βρίσκονται 5 βαθμούς από τους πρωτοπόρους Ιωνικό - Εργοτέλη, ωστόσο ο Εθνικός σε  έχει ένα παιχνίδι λιγότερο!
 Ο φορμαρισμένος Εθνικός στα Χανιά πήρε το σπουδαίο τρίποντο  χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 30΄  ο Βενέτης μνε ωραίο σούτ, ενώ στην συνέχεια έχοντας
 φύλακα - άγγελο τον γκολκήπερ Βουτσινά, αλλά και καλές αντεπιθέσεις πήρε  αυτό που επιζητούσε.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 17΄ όταν ο Βεστάκης σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Βουτσινάς ενστικτωδώς απομάκρυνε τη μπάλα. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες είχαν δύο καλές στιγμές αρχικά στο 19’ με σουτ του Παυλάκη το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βλαχάκης και στο 23’ κεφαλιά και πάλι του Παυλάκη, που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Καρβουνιάρης μετά από κόρνερ του Ντα Κόστα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βουτσινάς απέκρουσε και στο 25’ ο Κομνηνός με ατομική προσπάθεια προσπάθησε να απειλήσει αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Βενέτη που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Βλαχάκη.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αρχικά στο 46’ ο Ντα Κόστα αστόχησε με σουτ, στο 39’ ο Ντα Κόστα με απευθείας φάουλ απείλησε εκ νέου αλλά ο Βουτσινάς απέκρουσε σε κόρνερ, στο 41’ ο Σουμπασάκης με σουτ από κοντά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών και στο 44’ ο Παληγεώργος από κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είχε και πάλι πρώτη ευκαιρία, με τον Ντα Κόστα να σουτάρει αλλά να αστοχεί, ενώ αντίστοιχη κατάληξη είχε και πάλι σουτ του Ντα Κόστα στο 56’. Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Παυλάκη αλλά ο Βλαχάκης μπλόκαρε. Στο 74’ νέα ευκαιρία για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον Γκουτσίδη να σουτάρει αλλά ο Βουτσινάς απομάκρυνε σε κόρνερ και στο 81’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη, μπλόκαρε εύκολα ο Βουτσινάς.
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Ντεντάκης(85’ Σέχου), Σουμπασάκης, Ντα Κόστα(75’ Τσίτας), Αρσενίεβιτς, Βεστάκης, Ταταράκης(59’ Γκουτσίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Φύτρος, Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Πίσσας, Μάναλης, Σωπασής(85’ Ντούλιας), Παυλάκης, Κομνηνός(59’ Χατζησάββας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου