Ο Εργοτέλης πήρε το ντέρμπι 2-1 τον Ιωνικό


Τουλάχιστον κράτησαν το προβάδισμα  στην ισοβαθμία οι Νικαιώτες 
O Eργοτέλης κέρδισε στο  μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου τον Ιωνικό με 2-1 και τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας κι ασφαλώς η συνέχεια αναμένεται να συγκλονιστική.


 Για τον Ιωνικό ευτυχώς το γκολ του Καραλή   στην εκπνοή της αναμέτρησης ίσως και να αποδεχθεί χρυσό, αφού  πλέον  έχει την υπεροχή στην ενδεχόμενη ισοβαθμία ( είχε κερδίσει στην Νίκαια με 2-0)
 Δυνατό και σκληρό παιχνίδι έγινε στο Παγκρήτιο, με τον Ιωνικό να είναι μέτριος, ωστόσο να  δείχνει  ότι  θα μπορούσε να  πάρει έστω την ισοπαλία, αφού δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα - τουλάχιστον μέχρι  το 75΄, όμως μέσα σε δύο λεπτά  βρέθηκε να χάνει με 2-0.
 Ο Κατσικοκέρης ξεχύθηκε  μπροστά με τους Νικαιώτες να ζητούν οφσάιντ και με σούτ να ανοίγει το σκορ, ενώ πρίν καλά- καλά  κωπάσουν οι πανηγυρισμοί, αμέσως μετά ο Λεάλ που ήταν  το άλφα και το ωμέγα του Εργοτέλη έπιασε  ωραίο σούτ  , απέκρουσε ο Παναγόπουλος, όμως ο Κατσικοκέρης πήρε το ριμπάουντ και  από κοντά σημείωσε το 2-0.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν στο 40΄όταν ο Λεάλ από τα αριστερά έκανε την πάσα στον Βελλίνη όπου πλάσαρε, αλλά οι αμυντικοί του Ιωνικού έσωσαν πάνω στην γραμμή, με το ημίχρονο να λήγει 0-0.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!
 Ο Ιωνικός στο ξεκίνημα της επανάληψης  απείλησε με κεφαλιά του Μειμάρογλου, στο 54΄ ο Πέεφ από καλή θέση σούταρε αδύναμα σουτ του Πέεφ η μπάλα άουτ.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Ζαραβίνου ( Αθήνας)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (58′ Καιμακαμούδης), Σερτζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (76′ Γκοτσούλιας), Μισέλ
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Μαρής, Μειμαρόγλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς (55′ Σαπαλίδης), Κρητικός, Καμαρά, Σιμιτσής (76′ Καραλής), Αργυρίου, Μανιάς (46′ Ζαφειρίδης), Πέεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου