Στο "συν 3" ο Ιωνικός 2-1 την Κηφισιά

Αγχωμένος ο Ιωνικός  επιβλήθηκε με 2-1 της Κηφισιάς και αύξησε και πάλι την διαφορά του από τον Εργοτέλη στους 3 βαθμούς και πλέον την ερχόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο οι Νικαιώτες θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν την μπουγάδα.
 Ο Ιωνικός χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο πήρε το τρίποντο σχετικά εύκολα , αφού είχε ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα πιό εύκολα.

Το 1-0 πέτυχε ο Πέεφ στο 31΄ με  ωραίο σούτ μετά από ενέργεια του Μάνια, όμως η Κηφισιά σε μιά από τις λίγες της επιθετικές ενέργειες κατάφερε να ισοφαρίσει στο  33΄ με  προσωπική ενέργεια και συρτό σούτ του Ρέντζη που αιφνιδίασε τον Παναγόπουλο.
 Το 2-1 σημείωσε στο 61΄ με κοντινό σούτ του Αργυρίου μετά από κόρνερ του Μάνια και σύγχυση στα καρέ της Κηφισιάς.
 Ο Ιωνικός είχε δοκάρι στο 90΄ με κεφαλιά του Σαπαλίδη και σπουδαίες ευκαιρίες  στο 3΄ σε σούτ του Μάνια στο 12 σε σουτ του Παντελίδη, στο 38΄ σε σούτ του Κρητικού στοπ 45 ΄σε σούτ του Πέεφ, στι 47΄ με ατομική ενέργεια του Καμαρά.
 Στο  40΄ οι του Ιωνικού ζήτησαν  πέναλτι σε  ανατροπή του Καμαρά με τον ρέφερι Μίαρη να δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο στον επιθετικό της Νικαιώτικης ομάδας  και να ανάψουν για τα καλά τα πνεύματα στην εξέδρα.
 Στο 71΄κι ενώ ο Παναγιωτόπουλος είχε γίνει αλλαγή, αποβλήθηκε  από τον διαιτητή Μίαρη με υπόδειξη του βοηθού Kρετσίμου για εξύβρυση, χωρίς ωστόσο να  αλλοιώνεται η  αριθμητική ισοροπία εντός του αγωνιστικού χώρου.
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Σικαλίάς ( 80΄ Σαπαλίδης),  Μειμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς, Καμαρά( 80΄ Καραλής)  Σιμιτζής, Αργυρίου, Μάνιας( 66΄ Μάρης),  Πέεφ
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης, Έσλερ, Καρακώστας, Μεταλινός,Σάμιος, Αδραχτάς( 64΄ Σπηλιωτάκης), Κυριαζής ( 65΄ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος, ( 71΄ Σουλελές), Ρέντζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου