Φανταστική η Προοδευτική" σκόρπισε" τον Ατσαλένιο

 Φανταστική κατά διαστήματα η Προοδευτική σκόρπισε κυριολεκτικά τον Ατσαλένιο τον οποίο κέρδισε με 3-0, χάνοντας ευκαιρίες για να σημειώσει τουλάχιστον άλλα τόσα τέρματα.
Μόλις στο 3΄  οι  Κορυδαλλιώτες  απείλησαν με τον  τον Κανελλόπουλο το σούτ του οποίου  έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαγκόζης, ενώ ένα καλό σουτ του Φραγκιαδάκη για τον Ατσαλένιο στο 7΄  έφυγε άουτ.

Η Προοδευτική  ανέβαζε την πίεση της, για να φθάσει στο 1-0 στο 27΄ όταν μετά από κόρνερ του Λέκκα, ο προωθημένος Ζίζηλας με κεφαλιά “νίκησε” τον Γιαγκιόζη κάνοντας το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα φάση καρμπόν μετά από κόρνερ και πάλι του Λέκκα, με τον Ζίζηλα να πιάνει την κεφαλιά, και τον Παπανικόλα να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή , αφού οι αμυντικοί ίσια -ίσα που απομάκρυναν.
Στην επανάληψη και πάλι οι της Προοδευτικής μπήκαν φουριόζοι και στο 46΄ έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Κανελλόπουλος εξ’ επαφής με κεφαλιά  δεν βρήκε στόχο στέλνοντας την μπάλα άουτ- μετά από έξοχη σέντρα του Καλαιτζίδη.
Ο Ατσαλένιος  στην καλύτερη του στιγμή  στο 50΄ άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο Μπαντίκος απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Τριανταφύλλου.
 Στο 52΄ο Ατματζίδης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ωραία ατομική του ενέργεια, κι αμέσως μετά  ο Κανελόπουλος με κεφαλιά  σημείωσε τέρμα που όμως ακυρώθηκε  με υπόδειξη του βοηθού  Παγούρα ως οφσάιντ.
 Το 2-0 ήρθε στο 76΄ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μπελέρη μετά από σέντρα από αριστερά του Κανελλόπουλου, και στο 85΄ ο Γιακούμπι που σχεδόν δεν είχε προλάβει να περάσει ως αλλαγή, μα έξυπνη ενέργεια  και ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 3-0 μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της Προοδευτικής που  είδαν την Προοδευτική να διατηρεί το αήττητο για 13 η αγωνιστική κι έχοντας κάνει επική αντεπίθεση να πλησιάζει για τα καλά τις πρώτες θέσεις του 4ου ομίλου. Καλή η διαιτησία του Μιχαηλίδη, Παγούρας, Φίλης (Βοιωτίας), στο 89΄ απέβαλε τον Λέκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατσόγλου, Παπανικόλας, Πέπας(52’ Τσαραούσης), Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Ατματζίδης(84’ Γιακούμπι)
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Γιαγκιόζης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πρωτογεράκης(75’ Σακλαμάκης), Γενιτσαρίδης, Πετράς, Χατζηανδρέου, Χαρίτος(57’ Σταθόγλου), Ρουμπάκης, Φραγκιαδάκης(57’ Μπουτσάκης), Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου