"Λαμπερή" η γιορτή του Αετού Κορυδαλλού

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13/02/17 η ετήσια γιορτή του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
       Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου, γονέων, αθλητών και προσκεκλημένων μας τίμησαν με την παρουσία τους.
       Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος
Κασιμάτης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βράκας, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Μιχάλης Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Γιώργος Μακρινός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μελάς, Γιώργος Χουρσαλάς, Γιώργος Βιδάλης, Παύλος Γερακάρης, Γιώργος Δημόπουλος, Φίλιππος Θεοφιλίδης, Καίτη Κυλάκου, Ανδρέας Καπιτσίνος.
       Από την Ε.Π.Σ.Π. παρευρέθησαν ο πρώτος Αντιπρόεδρος Κώστας Χολέβας, το μέλος Νίκος Παρασκευάκος και ο υπεύθυνος Γραφείων Παναγιώτης Νταλάκος.
       Επίσης παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Α.Ο. Κορυδαλλού Ιωάννης Λεκάκης και ο γραμματέας Τάσος Μάρθας, ο πρόεδρος του Ερμή Κώστας Πρέκας και το μέλος της ομάδας Αποστόλης Τσιριωτάκης, ο πρόεδρος της Θύελλας – Αχιλλέα Γιάννης Λαγώνης και το μέλος της ομάδας Σίμος Καραουλάνης, ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου Κορυδαλλού Αλέκος Λιθόπουλος, ο προπονητής του Δία Κορυδαλλού Γιάννης Μανδρέκας, ο γ. γραμματέας της Δόξας Πειραιά Τάκης Πικραμένος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Χατζηκυριακείου Μιχάλης Μουσελής, ο πρόεδρος του Αστέρα Νικαίας Βασίλης Τσίτουρας και ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Σκανάτοβιτς, ο πρόεδρος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας και ο ταμίας Αντώνης Κανέρης, οι παλιοί πρόεδροι και παράγοντες της ομάδας μας Νίκος Ανασόπουλος, Σπύρος Κοντούλης, Νίκος Σιδηρόπουλος, Γιώργος Βαγγέλης, Φάνης Κιβρικοσαίος, Κώστας Μηλιώνης, Αντώνης Μαραγκός, Ναπολέων Δάκουρας, το πρώην μέλος της Ε.Π.Σ.Π. Βασίλης Βασιλόπουλος , οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δαρζέντας, Στάθης Μηλιδώνης Βίκυ Νικολάκου και οι παλιοί προπονητές της ομάδας Βασίλης Ξενάριος, Νίκος Ηλιαδάκης, Παναγιώτης Κουτσούκος, Ανδρέας Νάστος.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι κάτωθι:Γρηγόρης Χολέβας, Σπύρος Φωκιανός, Παύλος Γερακάρης, Παναγιώτης Ταβουλαρέας και Ευγενία Λουκά.
       Απονεμήθηκαν πλακέτες στους εισαχθέντες σε Α.Ε.Ι. Γιάννης Κουτσομήτης, Γιώργος Σωτηρόπουλος και Οδυσσέας Γεωργιάδης και δόθηκαν έπαινοι στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου της Ακαδημίας μας.

       Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν αλλά και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα δε τα ζαχαροπλαστεία SWEET καθώς και την ιδιωτική σχολή χορού FLASH DANCE Νικαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου