Η Προοδευτική 1-0 στην Ρόδο

Χάρη σε μιά αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λέκκα στο 28΄ η Προοδευτική συνέχισε την φοβερή της πορεία κερδίζοντας στην Ρόδο τον Ιάλυσο με 1-0.
 Οι Κορυδαλίώτες μετά την επίτευξη του  γκολ που σημείωσαν στο 28΄,φρόντισαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς τα καρέ του Μπαντίκου, με τους γηπεδούχους πάντως να χάνουν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 68', όταν από λάθος γύρισμα του Καλαϊτζίδη προς το Μπαντίκο,
ο Σπάρταλης έκλεψε, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των βυσσινί στο πλασέ που επιχείρησε.
Στο 73' η Προοδευτική ΄έμεινε με 10 παίχτες αφού ο Ζελέκου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια 28 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, η Προοδευτική κράτησε το «μηδέν» και πανηγύρισε ακόμη ένα σπουδαίο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητής ήταν ο Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Χατζηκαμαγιάννη και Δέλχα (Εύβοιας).
ΙΑΛΥΣΟΣ : Παπαδόπουλος, Αχείμαστος (82' Χατζηφούντας), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης (62' Χατζηπέτρος), Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο (75' Κρεκούκιας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσουρής, Μύρκος (68' λ. τρ. Καλαϊτζίδης), Θεοδωράκης, Ζαχαράτος (46' Ζελέκου), Παπανικόλας, Ντάλλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Πέππας (61' Χρήστου).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου