Με "σούπερ σταρ Καμαρά" ο Ιωνικός 2-0 την Θύελλα

Με σούπερ σταρ τον  άφθαστο  Ανρί Καμαρά ο Ιωνικός έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας Ραφήνας την οποία κέρδισε με 2-0 και είναι πάντα στον συν 2 από τον  δεύτερο Εργοτέλη.
 Ο εκπληκτικός σήμερα Καμαρά ήταν κυριολεκτικά μιά ομάδα μόνος του, πετυχαίνοντας  ένα γκολ που σπάνια  βλέπουμε στα γήπεδα.
 Ένα γκολ που αν σημειωνόταν σε αγώνα  της σούπερ λινγκ θα το έδειχναν και θα το ξαναέδειχναν τα κανάλια.

 Ο Ιωνικός δεν ήταν  καλός στο α΄ μέρος απέναντι σε μιά Θύελλα παντελώς ακίνδυνη κι είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το 90λεπτο οι φιλοξενούμενο δεν είχαν ούτε ένα σούτ..
 Ωστόσο όπως αναφέραμε και πιό πρίν, χρειάσθηκε η τεράστια κλάση του Καμαρά για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Θύελλας ο Ιωνικός, συγκεκριμένα ήταν το 53΄ όταν ο Ζαφειρίδης κινήθηκε από τα δεξιά βγάζοντας μιά ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Θύελλας, με τον Καμαρά να σηκώνεται,. να  κάνει  στοπάρισμα με το στήθος στον αέρα, και πρίν πέσει η μπάλα στο έδαφος  να απογειώνεται ο ίδιος  και με  γυριστό βολπλανέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας  ένα φοβερό τέρμα.
 Δικαίως ο σπουδαίος  αυτός ποδοσφαιριστής γνώρισε την αποθέωση από τους 1000 φιλάθλους που όρθιοι τον χειροκροτούσαν.
 Από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν πιό εύκολα για τον  Ιωνικό, η είσοδος του Αργυρίου, έδωσε πνοή και στο 68΄ ο Αργυρίου μετά από σέντρα του Καραλή από τα αριστερά έπιασε την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό της Θύελλας.
 Τελικά το 2-0 ήρθε στο 76΄ όταν ο Πέεφ εκτέλεσε κόρνερ  και ο Σαπαλίδης εκμεταλεύθηκε από κοντά την σύγχυση  και με προβολή σημείωσε το τελικό 2-0.
 Στην εκπνοή ο  Σαπαλίδης  άγγιξε το 3-0, με το κοντινό σουτ που επιχείρησε να αποκρούεται πάνω στην γραμμή ενώ στην συνέχεια  συρτή σέντρα-σούτ του Αργυρίου να περνάει ανεκμεταλεύτη.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λάμπρου( Ευβοίας)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μειμάρογλουθ, Ασ'άνοβιτς,  Μάνια ( 65΄ Αργυρίου), Κρητικός, Καραλής 80΄ Βουρλούμης),  Σιμιτζής, Καμαρά( 85΄ Κυριακίδης), Σαπαλίδης.
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Γκίκας (77΄Μπότης), Φύτρος, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Δημητρίου (60’ Στρέμπας), Αράπης, Ζέκιο, Βαζέχα, Γεροκωνσταντής (78’ Μαστρογιαννούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου