Ο Ιωνικός 2-0 την Ρόδο

Mε 2-0 επικράτησε ο Ιωνικός της μαχητικής Ρόδου παρακάπτοντας την  σθεναρή αντίδραση της νησιώτικης ομάδας και διατηρείται  στην  κορυφή του 4ου ομίλου με την συνέχεια του πρωταθλήματος να αναμένεται συγκλονιστική.
 Το 1-0 ήρθε ακριβώς στην εκπνοή  του α ημιχρόνου με κοντινό σούτ του Αργυρίου κι αφού προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του Καραλή, και σύγχυση στα καρέ της Ρόδου.

 Το 2-0 πέτυχε ο Πέεφ στο 58΄ με συρτό σούτ  έξω από την μεγάλη περιοχή της Ρόδου, κι αφού προηγήθηκε ωραία  ενέργεια των παιχτών της Νικαιώτικης ομάδας από τα δεξιά.
 Η Ρόδος στην πιό καλή της στιγμή λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 53΄ με τον Ευγενικό, να μπαίνει στην περιοχή του Ιωνικού  και να πλασάρει άουτ.
 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 3-0, όπως ο Μάνιας έπιασε  μονοκόματο σούτ μέσα από την  περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Mακρυπόδη ( Aχαίας), απέβαλε στο 59΄ τον Σιμιτζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΙΩΝΙΚΟΣ; Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μάρης( 90΄ Κυριακίδης), Ασάνοβιτσ,Κρητικός, Ζαφειρίδης, Καραλής ( 80΄ Μάνιας),Σιμιτζής,  Αργυρίου,, Καμαρά(60΄ Μειμάρογλου) , Πέεφ
 ΡΟΔΟΣ: Πάπος, Τζιμογιάννης, Τσιβίλογλου, Κουρούπης,(82΄Καμπούρης), Πιταράς, Δημητριάδης, Ευγενικός, Στάτης, Τορεζάνι(77΄ Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός (70΄ Βολονάκης), Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου