Αγκαλιά με τον τίτλο το Κερατσίνι 2-1 τον Αετό

Άγκάλιασε τον  τίτλο στον 2ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας το Κερατσίνι με την  δύσκολη , αλλά σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αετού Κορυδαλλού που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
 Σε ένα γλιστερό τερέν απόρροια της δυνατής βροχής που προηγήθηκε  έγινε ένα δυνατό, σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις  λεπτομέρειες.

 Ο Αετός ευτύχησε να προηγηθεί  στο 7΄ με περίεργη καραμπόλα, αφού προηγήθηκε κόρνερ από τα δεξιά του Ξενιτόπουλου , αλεπάλληλες κόντρες ένα χλιαρό σούτ του Κράσι, με την μπάλα να πηγαίνει μπρός - πίσω πίσω, πρίν  να καταλήξει στα δίχτυα του  Κερατσινίου.
 Το Κερατσίνι προσπάθησε να  ξεπεράσει το σοκ, απείλησε με τον Κουρκούτη στο 13΄ όμως στο 16΄ έφθασε στην ισοφάριση, όταν ο Ψυχογιός ελίχθηκε από δεξιά, γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αετού, και ο  επερχόμενος Νταουτάι εύκολα με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα..
 Στο 44΄ ο προωθημένος Σφυρογιαννάκης, μπήκε στη  περιοχή του Αετού  προσπάθησε να αποφύγει τον  Μπερίσα, που τον ανέτρεψε καθαρά, για να καταλογισθεί από την  κα Λαμπαδαρίου το  πέναλτι που  μετέτρεψε σε  γκολ ο Τουρνάς για το 2-1.
 Στην επανάληψη το Κερατσίνι είχε ένα  ζωντανό πεντάλεπτο, απείλησε με κοντινή κεφαλιά του Κουρκούτη  στο 50΄ που έφυγε άουτ, όμως από εκεί και πέρα, ο Αετός πήρε μέτρα, το Κερατσίνι  οπισθοχώρησε με τους Κορυδαλλιώτες να δημιουργούν ευκαιρίες για την ισοφάριση.
 Στο 53΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κερατσινίου, ο Μούτσας  περίπου στο σημείο του πέναλτι προσπάθησε να πλασάρει με την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενους και να καταλήγει κόρνερ, στο 57΄ ένα καλό φάουλ του Ξενιτόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Μπώκος, ενώ στο 77΄ ένα  καλό σούτ του Κράσι  αποκρούσθηκε από αμυντικούς του Κερατσινίου.
 Αμέσως μετά ο Αετός άγγιξε την ισοφάριση όταν  δυνατή κεφαλιά του Δρυμούση απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο εξαιρετικός σήμερα Σφυρογιαννάκης, και στην αντεπίθεση ο Ψυχογιός σε μιά τρελή κούρσα από τα αριστερά ξεπέρασε τους αντιπάλους του, όμως  όταν πάτησε περιοχή δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά την μπάλα στον  Νταουτάι που καραδοκούσε από τα δεξιά.
 Το Κερατσίνι στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να ροκανίσει τον χρόνο, αποκρουώντας, και κάνοντας και καθυστερήσεις  με το τελευταίο σφύριγμα της κας Λαμπαδαρίου να βρίσκει τους Κερατσινιώτες να πανηγυρίζουν το σπουδαίο τρίποντο που  ουσιαστικά  τους στέφει πρωταθλητές.
 Από το Κερατσίνι  κορυφαίος ο Σφυρογιαννάκης  και ακολούθησαν οι Μπατής, Σκορδίλης,Τουρνάς, Νταουτάι και ο Ψυχογιός με ορισμένες εξάρσεις του.
 Από τον Αετό καλύτεροι οι  Ξενιτόπουλος,  Σιδηρόπουλος, Μούτσας, Δρυμούσης
Αρκετά καλή η διαιτησία της Λαμπαδαρίου, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπώκος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής,  Αγγελάκης, Φούντας ( 72΄  Διάκος), Ψυχογιός(87΄ Βαττής), Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς, Κουρκούτης( 77΄ Mαναριώτης)  
 ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς, Σύρμας (  70΄ λ.τρ. Μάναλης),  Ξενιτόπουλος, Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης ( 79΄  Κουτσομύτης), Αναγνωστάκης 84΄  Γεωργιάδης), Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου