Ανώτερη η Οδηγήτρια 4-1 την Χαραυγή

Ανώτερη η Οδηγήτρια σήμερα το απόγευμα έφθασε με άνεση στο 4-1 επί της Χαραυγής που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.
 Μπροστά σε 500 φιλάθλους των δύο ομάδων, έγινε ένα καλό παιχνίδι με την  Οδηγήτρια αυτήν την φορά  να βγάζει φωτιές - άλλωστε ήταν η ομάδα που ουσιαστικά είχε το κίνητρο.
 Πρωταγωνιστής του αγώνα ο  πολύπειρος Βασίλης Χατζάκης  σημειώνοντας χατ- τρίκ για την ομάδα του.

 Η Οδηγήτρια παρότι βρέθηκε να χάνει  από  το 14΄ κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να γυρίσει εύκολα το παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.
 Στο 7΄ ο Δηλαβέρης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την Χαραυγή, ενώ στο 14΄ ο προωθημένος Τούρλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό, για  να χτυπήσει η μπάλα, κάτω κι ο αρμόδιος βοηθός Γεωργακόπουλος να δείχνει σέντρα,  αφού υπέδειξε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας.
 Στο 23΄ ο Παπαθανασίου  κέρδισε την μπάλα από τα αριστερά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βασίλη Χατζάκη για το 1-1, ενώ στο 26΄ ο Χατζάκης με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Καλιγιαννίδη πέτυχε το 1-2. Πάλι ο Χατζάκης στο 29΄ σημείωσε το 1-3, τελειώνοντας την ωραία  προσωπική ενέργεια του Κωττάκη από τα δεξιά., ενώ στην επανάληψη ο Κωττάκης πρόλαβε την έξοδο του Καλιγιαννίδη και έκανε το 1-4.
 Λίγο αργότερα ο Κωττάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-5, όπως και ο Μακρής στο 77΄ .
 Από την Οδηγήτρια που είχε σφυγμό  ρυθμό και πάθος ξεχώρισαν οι Χατζάκης, Κωττάκης, Παπαθανασίου, Καλουδιώτης, Ξηρογιάννης, από την Χαραυγή, επέπλευσαν οι Τούρλος, Θεοδωρίδης.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαμούρη( Ζησιμόπουλου - Γεωργακόπουλου)
 ΧΑΡΑΥΓΗΣ: Καλιγιαννίδης,Αγγελόπουλος, ( 58΄ Γκόγκα), Γαβαλάς, Αλβανός, Τούρλος,Αβανίδης, ( 55΄ Μακαρωνάς), Σαλής, Θεοδωρίδης,Δηλαβέρης, Ηλιόπουλος ( 68΄ Κουφουδάκης),  Γρούνης
 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ:Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαππας, Πλάκας Α.,Καλουδιώτης, Παπαθανασίου,  Χατζάκης(80΄ Τσιρκινίδης), Μακρής(82΄ Κωνσταντακόπουλος), Κολιούσης, Κωττάκης (88΄ Μιχτάρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου