Για 6η φορά Κυπελλούχος το Κερατσίνι 1-0 τον Αετό



Το Κερατσίνι κατέκτησε και φέτος το Κυπέλλου Πειραιά Μ. Μαρινάκης, κερδίζοντας τον Αετό Κορυδαλλού με 1-0, σε ένα δυνατό, αμφίροπο και επεισοδιακό τελικό που παρακολούθησαν περισσότεροι από 6.000 θεατές στο Γ. Καραισκάκης.

 Σχετικά μικρές οι διαφορές των δύο ομάδων ωστόσο  την μεγάλη διαφορά την έκανε ο Ψυχογιός όπως και στον περσινό τελικό.
Ο επιθετικός του Κερατσινίου, όποτε έπιανε την μπάλα  κι έβρισκε χώρο κυριολεκτικά, έκανε ότι ήθελε, αυτό έγινε και στην φάση που έκρινε τον αγώνα στο 24΄ όταν ο παίχτης του Κερατσινίου κέρδισε το πέναλτι - το οποίο αμφισβήτησαν οι του Αετού- και το οποίο  ήταν  το σημείο που έκρινε το Κύπελλο.
 Από αριστερά ο Ψυχογιός πήρε την μπάλα από την σέντρα προχώρησε γρήγορα , απέφυγε με χαρακτηριστική άνεση τρεις αντιπάλους, μπήκε στη περιοχή, εκεί ο Μπερίσα, προσπαθεί να το μαρκάρει με τον διαιτητή Κουβέλη να δείχνει  αμέσως και χωρίς δισταγμό το σημείο του πέναλτι , το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο  Ψυχογιός.
Ο Αετός παρόλο που  είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στη συνέχεια , δεν  μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός  .Όσον αφορά τις φάσεις για γκολ, όλα κι όλα τρία σουτ του Ξενιτόπουλου. Στο 68’ μπλόκαρε ο Μπότος, στο 86’ μόλις άουτ και στο 92’ ένα ωραίο φάουλ του Ξενιτόπουλου  απέκρουσε σε κόρνερ πάλι ο Μπότος.
 Το Κερατσίνι έχοντας στο ρόστερ του ένα  εξαιρετικό Ψυχογιό επικράτησε δίκαια, αφού είχε πέραν των άλλων πάθος και ορισμένες καλές ευκαιρίες.
Στο 12’ το σουτ του Ψυχογιού από πλάγια θέση απέκρουσε ο Δρίβας που αντέδρασε σωτήρια στην κοντινή κεφαλιά του Φούντα στο 65’.
Σύρραξη στο 57΄ 
Στο 57’ σε ένα σκληρό φάουλ του Μπερίσα στον Νταουτάι , είχαμε τις πρώτες αψιμαχίες  Ο Κουβέλης έδειξε ίτρινη κάρτα στον πρώτο αν και σήκωνε ακόμα και κόκκινη. Στην αμέσως επόμενη φάση ένα πολύ δυνατό φάουλ στον Τσολάκου , πυροδότησε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Εκεί έγινε γενική σύρραξη με συμπλοκές μεταξύ παικτών συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών . Είχαμε τετράλεπτη διακοπή στο παιχνίδι και τον διαιτητή Κουβέλη να αποβάλει τους Μπατή και Μούτσα .
Από το Κερατσίνι εκτός του Ψυχογιού που ήταν μιά ομάδα μόνος του  ξεχώρισαν οι Γκιάτης, Σφυρογιαννάκης, Μπατής , Φούντας , και ο Νταουτάι σ
Από τον Αετό Κορυδαλλού φάνηκαν περισσότερο οι Ξενιτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Δρίβας και Τριανταφυλλίδης..
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης( 70’ Βαττής) , Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας( 90’ Διάκος) , Ψυχογιός, Γκιάτης, Νταουτάι( 82’ Μάλλης) Τουρνάς, Κουρκούτης
ΑΕΤΟΣ: Δρίβας, Αναγνωστάκης, Μάναλης( 53’Τριανταφυλλίδης) Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τσολάκου( 82’ Κουτσομύτης) Ξενιτόπουλος, Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου