Aνακοίνωση για το ντέρμι η Προοδευτική


H διοίκηση της Προοδευτικής ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιωνικό, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Πάντα τα παιχνίδια με τον Ιωνικό είναι ξεχωριστά  για την ομάδα μας το ίδιο και αυτό που έρχεται, ωστόσο πρέπει να θυμόμαστε, ότι δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι η μεγάλη αγάπη  μας για την Προοδευτική δεν πρέπει να μας κάνει να ξεφεύγουμε.

 Ο επίσημος Ιωνικός μας φιλοξένησε άψογα  στο πρώτο παιχνίδι, το ίδιο επιβάλλεται και  πρέπει να πράξουμε κι εμείς.
Καλούμε τον  φίλαθλο κόσμο της  ομάδας μας να  έρθει στο γήπεδο, να γίνει ο 12ος παίχτης της Προοδευτικής στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, να ζήσουμε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που μόνο όσοι είναι Προοδευτικάνοι γνωρίζουν.
 Ιδιαιτέρως θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλο τον κόσμο μας να αποφύγει κάθετί που μπορεί να αποβεί καταστροφικό,  επιζήμιο στην προσπάθεια που κάνουμε.
 Δεν πρέπει να πετάξουμε κανένα μπουκάλι, κανένα αντικείμενο, να αποφύγουμε καπνογόνα, κροτίδες που  ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας.
 Καλούμε όλους μας να προφυλάξουμε την ομάδα μας, το γήπεδο μας.

Η αστυνομία ενημερώνει

Ενόψει του Κυριακάτικου  αγώνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ στο γήπεδο Νικαίας , από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά γίνονται γνωστά τα εξής:
Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ιωνικού.
Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 1, 2, και 4-5 ενώ θα λειτουργήσουν  για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και τα δύο εκδοτήρια του γηπέδου επί της οδού Χρ. Σμύρνης από ώρα 13.00.
Η Θύρα 2 vips θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους, δημοσιογράφους κλπ μετά τις 14.00  κατόπιν εντολής της αστυνομίας.
Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  θα πρέπει να  φέρουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος και  απαγόρευση μεταφοράς καπνογόνων , βεγγαλικών, κροτίδων, ποτών καθώς και πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο.
Τόσο εντός του γηπέδου  όσο και εκτός αυτού, θα αναπτυχθούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
* Ο αγώνας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα καλυφθεί  σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το SPORTAL TV.


                                                                         Προπώληση εισιτηρίων

 Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου ντέρμπι από τους δύο συνδέσμους φιλάθλων της Προοδευτικής, ενώ αύριο Σαββάτο θα είναι ανοιχτό το  εκδοτήριο του γηπέδου Νικαίας από τις 4 μ.μ έως τις 8 μ.μ. για τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευθούν εισιτήρια.

 Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον  για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι και ήδη έχουν δοθεί περισσότερα από 450 εισιτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου