Καθάρισε ο Ατρόμητος 1-0 τον Περαμαικό



 Σε ένα δυνατό, όσο και επεισοδιακό παιχνίδι ο Ατρόμητος Πειραιά επιβλήθηκε με 1-0 του Περαμαικού, σε ένα παιχνίδι όπου πάντως αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Αθηναίος διαιτητής Παπαγεωργίου, ο οποίος στο τέλος άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες.
Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις(ένα καλό σούτ του Χαλκιά στο 3΄ έφυγε άουτ), ωστόσο στο 28΄ο ρέφει απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον γκολκήπερ του Ατρόμητου τον Θωμόπουλο, που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μπερνιδάκη,με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας, ότι η φάση ήταν πλάγια, και σε όχι προφανή θέση για γκολ.
 Το ματς διακόπηκε για 5λεπτο,όμως ο Ατρόμητος αν και με 10 παίχτες ξύπνησε, και πίεσε ασφυκτικά τον Περαμαικό.
 Στο μεταξύ κάτω από το τέρμα του Ατρόμητου πέρασε ο νεαρός Λιώνης στην θέση του Σταθουλόπουλου.
 Νέα διακοπή στο 39΄  με τον ρέφερι να απειλεί ότι θα διακόψει το παιχνίδι, και το ημίχρονο να τελειώνει με αρκετή καθυστέρηση.
 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος αν και με 10΄παίθχτες,έδειχνε να θέλει την νίκη απέναντι στον Περαμαικό, που προσπαθούσε μόνο αμυντικά, και με κάποιες σποραδικές αντεπιθέσεις.
 ΤΟ ΓΚΟΛ
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο52΄,τότε ο Νταλάκος έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κι έβγαλε μόνο στον κενό χώρο τον Λοιζίδη,που ξεπέρασε στο σπρίντ τον Καραγιάνη, απέφυγε και τον γκολκήπερ Μώτο,και από πλάγια θέση με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περαμαικού, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.
Στο79΄ο διαιτητής Παπαγεωργίου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σαμλίδη, και δύο λεπτά αργότερα ο Μπερνιδάκης μέσα στην περιοχή στόπαρε ωραία, όμως το σούτ που επιχείρησε  εξουδετέρωσε ο γκολκήπερ Λιώνης.
Για να φθάσουμε στις καθυστερήσεις όταν ο σε γέμισα από τα πλάγια για τον Ατρόμητο, ο Κρητικός φάνηκε να τραβάει τον Μπερνιδάκη, με τους Περαματιώτες να φωνάζουν για πέναλτι, και ο ρέφερι να δίνει συνέχεια στο ματς.
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Μανουηλίδης, Λοιζίδης,Νταλάκος, Πέρρος, Κρητικός
 Από τον Περαμαικό προσπάθησαν οι Μπερνιδάκης, Ανδριανόπουλος,
Λίγος ο διαιτητής Παπαγεωργίου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Νταλάκος, Σταθουλόπουλος( 31΄ Λιώνης), Λοιζίδης(90΄   Νάστος), Μανουηλίδης,Πέρος( 89΄ Σιδηρόπουλος),Δανασής
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μέτος, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Λαπατάς, Κονέ (53΄ Ντούλιας), Ιατρού, Μπερνιδάκης, Σαμαράς, Ανδριανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου