Συνεχίζει αήτηττος ο Ατρόμητος 2-2 στην Κώ




Ο Ατρόμητος Πειραιά συνέχισε το αήττητο σερί του, καθώς  έφυγε με το2-2 από την Κώ κόντρα στον μαχητικό Α.Ο.Δικαίου που ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Ατρόμητος πιστοποίησε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή εξαιρετική του παρουσία, ενώ και η νεοφώτιστη ομάδα της Κώ, παρουσίασε στοιχεία πολύς καλής ομάδας.
Στο 8΄ σπουδαία ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν  από σέντρα του Μπέλια από τα δεξιά, ο Πέρρος έστρωσε στον Νταλάκο το σουτ του οποίου κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε κόρνερ.Στο 14' Ο Μυλωνάς εκτέλεσε το φάουλ , ο Χατζηφούντας Μ. πήρε την κεφαλιά με τον Πανόπουλο  να πιάνει νέα  κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λιώνη.Οι γηπεδούχοι στο 15΄διαμαρτύρηθηκαν  έντονα όταν ο Μυλωνάς βρέθηκε απέναντι από τον Λιώνη, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να αποκρούει, όμως οι της Κώ να ζητούν την φάση εκτός περιοχής.Μετά από διακοπή τριών λεπτών και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις το ματς συνεχίζεται κανονικά. Με τον Αντωνίου να αποβάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον Μανούσογλου για έντονες διαμαρτυρίες για την φάση που προηγήθηκε.
Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 38΄ όταν ο Λοϊζίδης έκανε την σέντρα , ο Μανουλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σανταμούρη για το 0-1.
 Η Κώς απάντησε άμεσα και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα, καθώς Πανόπουλος έκανε την σέντρα, η μπάλα από τις κόντρες στρώθηκε στον Συντιχάκη ο οποίος από τα όρια της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Λιώνη για το 1-1.
Στο 58΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πανόπουλο, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λιώνη,  αλλά στο 63΄ο Ατρόμητος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Νταλάκος ελίχθηκε από τα αριστερά, έκανε την σέντρα, ο Δανάσης έπιασε σούτ  εν κινήσει με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σανταμούρη και τον Κακκαβά από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Ένα καλό φάουλ του Γεωργούλη στο 75΄, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σανταμούρη, ενώ  αμέσως μετά, επικίνδυνη σέντρα του Χατζηφούντα Μ. από δεξιά ο Γεωργούλης.
Ο Α.Ο.Δικαίου τελικά πήρε τον πόντο στο 87΄ με εξαιρετική  εκτέλεση φάουλ  Πανόπουλου, που αιφνιδίασε τον  Λιώνη για να καταλήξειστα δίχτυα.
 Καλύτεροι του Ατρόμητου, οι  Δανασής, Λοιζίδης,Νταλάκος, Μανουηλίδης, Γεωργούλης, ενώ από τους γηπεδούχους οι Πανόπουλος, Μ.Χαρτηζφούντας, Συντιχάκης,Μυλωνάς.
Σχετικά καλή η διαιτησία των Αντωνίου, Τσιλιπάνος, Λεοντακιανάκος.
A.O ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Χατζηφούντας Χ., Μποϊλής Μ. (76' Σιώμος), Γκουντελίτσας, Σωτίρι, Χατζησουλεϊμάν (67' Σκαλέρης),Μυλωνάς (90' Πης), Πανόπουλος, Χατζηβασίλης, Χατζηφούντας Μ., Συντιχάκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λιώνης, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Γεωργούλης, Νταλάκος (88' Σταθουλόπουλος),Λοϊζίδης, Μανουλίδης, Πέρρος (55' Κακκαβός), Δανάσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου