8 ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΌ ΤΟΝ 9Ο ΌΜΙΛΟ




Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατατέθηκε σήμερα  η νομοθετική ρύθμιση που αφορά τις αλλαγές σε Β΄ Γ΄ Εθνική, και την ενοποίηση της τελευταίας με την Δ΄ Εθνική. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί η σχετική ρύθμιση, κάτι που θα ανοίξει τον... δρόμο και νομικά στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Στην συνεχεία, θα ακολουθήσει η έγκριση του σχεδίου και από το ΔΣ της ΕΠΟ στην επόμενη συνεδρίασή του, γεγονός που θα πρέπει να θεωρείται τυπική διαδικασία. Οπως γίνεται αντιληπτό, σύντομα θα συνταχθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος, η οποία θα γνωστοποιήσει τους αριθμούς των ομάδων που σχετίζονται με την άνοδο και τον υποβιβασμό σε κάθε όμιλο του τωρινού πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής.
 Πάντως υπάρχουν διαφοροποιήσεις σχετικά με τον συνολικό αριθμό των ομάδων που θα κερδίσουν την συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα της ενοποιημένης Γ΄ Εθνικής.
 Έτσι λοιπόν από τους ομίλους με τις 10 ομάδες, θα υποβιβασθούν μόλις οι 3τελευταίες ομάδες (κερδισμένες θα είναι οι 7 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου),  ενώ από τους ομίλους με τις 11 και τις 12 ομάδες,  θα υποβιβασθούν μόλις οι 4 τελευταίες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου