Δυστυχώς "αυτοί¨¨ μας κυβερνούν

Τα πρωτοπαλίκαρα των Γερμανών που εξαθλίωσαν το λαό στην κατοχή

Γόνος, γνωστής οικογένειας, που ουσιαστικά στον πόλεμο του ¨40, ήταν στο πλάι των Γερμανών, το πλέον "χοτ" πρόσωπο της πολιτικής μας σκηνής, ο Γιάννης Πακωνσταντίνου.
Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου,ο πρωτότοκος γιος του Γεωργίου, πατέρας των εμπλεκομένων στη λίστα Λαγκάρντ κυριών Ελένης και Μαρίνας Παπακωνσταντίνου και αδελφός του Στέργιου, πατρός του διαγραφέντος από το ΠΑΣΟΚ, κατηγορείται πως υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών κατακτητών στην Κοζάνη.
 Ο παλαιός πολιτικός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του δαιμόνιου επιχειρηματία Γεωργίου Μ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1941 απέκτησε από τον Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη.
 Πάμπλουτη η οικογένεια Παπκωνστνατίνου, με τα χρήματα φτιάχονται στην πλάτη  του  αφανισμένου εκ τωνΓερμανών Ελληνικού λαού. 
Ποιός δεν ξεχνάει ότι ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του παραχώρησε  το προνόμιο ηλεκτρικής ενέργειας στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1948.

* Στην φωτό ο Γερμανός φρούραχος της Πτολεμαίδας,και  φίλος της οικογένειας Παπακωντσταντίνου τότε  Φόν Λάνγκε ..ντροπή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου