"Τζάμπα" δεύτερη φορά στην Μιτυλήνη η Κηφισιά

Για δεύτερη φορά δεν διεξήχθη το παιχνίδι του 8ου ομίλου ανάμεσα στον Αιολικό και την Κηφισιά που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα  το μεσημέρι.
Αιτία αυτήν την φορά στάθηκε η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του γηπέδου. Στο φύλλο αγώνος, που συντάχθηκε έξω από το γήπεδο από τον διαιτητή Μιχαηλίδη (Βοιωτίας), αναγράφονται τα εξής: ''Εμείς ήρθαμε ώρα 13.00 στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, απέξω βρίσκονταν οι ομάδες του Αιολικού και του Ελπιδοφόρου. Το γήπεδο ήταν κλειδωμένο. Στην πόρτα του γηπέδου υπήρχε ανακοίνωση η οποία ενημέρωνε ότι σήμερα και αύριο το γήπεδο θα παρέμενε κλειστό λόγω απεργίας των υπαλλήλων του Δήμου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του''. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιολικός πλήρωσε 460 ευρώ έξοδα διαιτησίας, δηλαδή το μισό του συνολικού ποσού,ενώη Κηφισιά γιατα δόυ ταξίδια στην Μιτυλήνη,έχει καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 10 χιλιάδων ευρώ.
Όμως το ερώτημα  που τίθεται είναι το πόσο πρόχειρα λειτουργούν τα πάντα, αφού  υπόάλλες συνθήκες θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί η Αθηναική ομάδα,για να γλιτώσει τα τσάμπα έξοδα σε πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου