"Έπαιξε" σαν Ιωνικός- 1-0 στην Κώ

 Παίζοντας σαν ¨"Ιωνικός" πέρασε από την Κώ κερδίζοντας τον Α.Ο.Δικαίουμε 1-0, και αναριχήθηκε στην 2η θέση του 9ου ομίλου.
 Οι Νικαιώτες καλά στημένοι, έπαιξε ποδόσφαιρο ουσίας υποχρεώνοντας την ομάδα της Κώ στην πρώτη εντός έδρας ήττα της. 
Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μισάωρο με τον Α.Ο Δικαίου να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να παίξει απ' τα πλάγια χωρίς ωστόσο να μπορεί να πατήσει την περιοχή του Αδαμόπουλου ενώ η αναγκαστική αλλαγή του καλύτερου ίσως παίχτη του Πανόπουλου στο 29' (πέρασε στην θέση του ο Σιώμος) χάλασε τα σχέδια του Α.Ο Δικαίου που προσπαθούσε να απειλήσει απ' τα αριστερά με συνέπεια ο Ιωνικός να ανεβάσει την απόδοση και να καταφέρει στο 41' να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Σκαφτούρος πρόλαβε την έξοδο του Σανταμούρη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Ιωνικού δεν τους το επέτρεψε και έτσι αναγκάστηκαν να προσπαθήσουν να φτάσουν στην ισοφάριση από στημένες μπάλες χωρίς ωστόσο να έχουν και πάλι επιτυχία.
 Στο 69' εκτέλεση φάουλ από τον Σιώμο, η μπάλα από την απομάκρυνση έφτασε στον Χατζηφούντα Μ. το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αδαμόπουλος.
Ο Ιωνικός μετά το 70' ισορρόπησε το ματς, κυκλοφόρησε την μπάλα και κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος τη νίκη.
Στο 76' εκτέλεση κόρνερ από τον Τσακίρη, κεφαλιά του Κατσαβριά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σανταμούρη και στην συνέχεια κατέληξε άουτ, ενώστο 86' σουτ του Λαμπρινάτου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγεάουτ.
Καλύτεροι απ' τον Ιωνικό οι Κατσαβριάς, Ανδρεαδάκης και Χιώτογλου, Σκαφτούρος, Μαριόλης, Αδαμόπουλος ενώ από πλευράς Α.Ο Δικαίου προσπάθησαν οι Χιούσι, Γκουντελίτσας και Χατζηφούντας Χ.,Μυλωνάς
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Δημητρόπουλου, Μάντη και Νάκου.
A.O ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Χατζηφούντας Χ., Πανόπουλος (29' λ.τ. Σιώμος), Γκουντελίτσας, Σωτίρι (85' Συντιχάκης), Φυτάς (58' Σκαλέρης), Χατζηβασίλης,Μυλωνάς, Χατζηφούντας Μ., Χιούσι, Μποιλής Ζ.
ΙΩΝΙΚΟΣ:: Αδαμόπουλος, Τζιώτης, Κουμουλίδης, Χιώτογλου, Κατσαβριάς (88' Σταμπούλογλου), Μαριόλης, Πολίτης (65' Ατματσίδης), Τσακίρης,Σκαφτούρος (58' Αχλαδιώτης), Ανδρεαδάκης, Λαμπρινάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου