Το μπάμ το Μοσχάτο 1-0 τον Ατρόμητο

Ιδανικός αυτόχειρας ο Ατρόμητος - επεισόδια στις εξέδρες

Με ήρωα τον γκολκήπερ Αθανασόπουλο που έπιασε τα άπιαστα - πέναλτι και τουλάχιστοιν 4-5 τετ-α τετ, και σκόρερ τον Στούπη, το Μοσχάτο κέρδισε στα Καμίνια τον Ατρόμητομε 1-0, και πήρε το εισιτήριο γαι την τελική φάση του  φετινού θεσμού.
Στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη ο Ατρόμητος μπήκε νωθρός στον  αγωνιστικό χώρο, κι έτσι το Μοσχάτο, κατάφερε να αιφνιδιάσει στο 27΄ , όταν ο Τσάνης  με βαθιά μπαλιά βρήκε στο κέντρο της άμυνας του Ατρόμητου τον Στούπη, που με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το χρυσό 0-1.
Το Μοσχάτο έχασε επίσης μοναδική ευκαιρία μόλις στο 3΄  με τον Γκούφα, ενώ στο 17΄ ο Μανουηλίδης μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέροου, έχασε την σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα.
 Στο 40΄ ο Λοιζίδης  στοπάρησε την μπάλα , και προσπάθησε να βγεί φάτσα με τον Αθανασόπουλο, με τον Τσάνη,  να τον εμποδίζει και να τον τραβά, με τους Καμινιώτες να ζητούν πέναλτι.
Κάπου εδώ στην εξέδρα άναψαν τα αίματα, και είχαμε συμπλοκές, και σύρραξη για να χρειασθεί η επέμβαση των ΜΑΤ, στην εξέδρα ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ξύπνησε, έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι το Μοσχάτο που με μαζική άμυνα κατάφερε να καρατήσει το υπέρ του σκορ, και στο τέλος τα κατάφερε, είτε από την ατυχία των επιθετικών του Ατρόμητου, που έχασαν γκολ με το τσουβάλι, είτε από τον σπουδαίο  Αθανασόπουλο.
Στο 50΄ προβολή Κρητικού απέκρουσε ο Αθανασόποπουλος, ενώ στο 53΄ ο Λοιζίδης προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στα κενά δίχτυα του Μοσχάτου( είχε εξουδετερωθεί ο Αθανασόπουλος), ωστόσο οι αμυντικοί του Μοσχάτου απέκρουσαν σε κόρνερ
Ευκαιρία  ακόμη στο 73΄ με τον Δανασή, και τεράστια ευκαιρία με τον Λοιζίδη στο 80΄ τετ-ατετ με τον Αθανασόπουλο καθώς από τα δύο μέτρα σούταρε άουτ 

Μοιραίος ο Λοιζίδης 

 Για να φθάσουμε στο 85΄ όταν ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δανασή, το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Λοιζίδης, όμως ο Αθανασόπουλοις έπεσε στην σωστή γωνιά, και κράτησε το  1-0.
 Απίστευτη ευκαιρία στο 88΄ με τον Μητρόπουλο, και μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Κακάβα, Δανασή στο 91΄ που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.
Από το Μοσχάτο εκτός του Αθανασόπουλου διακρίθηκαν όλοι οι αμυντικοί Καράμπελας, Λαλιάνι, Στούπης, Κοντοπάνος
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Δανασής, Πέρρος, Μητρόπουλος
 Μέτρια η διαιτησία του Παπανδριόιπουλου( Κουτσουμπού -Ζησιμόπουλος)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας(61΄ Παπαδόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός,  Σταθουλόπουλος(35΄ Γεωργούλης), Νταλάκος ( 76΄ Κακάβας), Λοιζίδης, Μανουηλίδης, Πέρρος, Δανασής
ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος,  Μωραίτης,  Καράμπελας, Τσάνης, Λαλιάνι, Παπευθυμίου, Γκούφας( 60 ΄Βάλα), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας( 90 ΄Τσίτσης), Ντόνε( 78 ΄Αλτόγλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου