Οδυνηρό 1-1 για το Κερατσίνι με τον Α.Ο.Δικαίου

 Συναρπαστικό και επεισοδιακό το παιχνίδι

Οδυνηρό είναι το  1-1 κόντρα στον Α.Ο.Δικαίου , για το Κερατσίνι, καθώς πλέον οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία  περιορίσθηκαν στο ελάχιστο, όπως φυσικά και για την ομάδα της Κώ.
 Πάντως έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Σχιστό, κάτω από συνεχή βροχή, και σε ένα λασπωμένο τερέν.
 Ο Α.Ο.Δικαίου  πατούσε καλύτερα στο α΄ μέρος όταν και προηγήθηκε, ενώ είχε τουλάχιστον 2-3 καλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.
 Στην επανάληψη του Κερατσίνι, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, ισοφάρισε, και έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να φθάσει στην νίκη.
Πάντως το παιχνίδι είχε και ένταση, καθώς στις καθυστερήσεις με αφορμή   ένα διαπληκτισμό του Χατζηνικολάου,. με τον γκολκήπερ Δημητρόπουλο, είχε σύρραξη, με τον Αθηναίο διαιτητή Τσουκαλά να αποβάλει μόνο τον Χατζηνικολάου, και να δείχνει κίτρινες στους Τσαραπατάνη, Δημητρόπυολο, Γρηγοράκο.
Η ομάδα της Κώ άνοιξε το σκορ στο 31΄ με κεφαλιά του Ζ. Μποιλή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ , ενώ στο 3΄ και στο 37΄ ο Χατζηφούντας, στο 41΄ ο Σιώμος, και στο 43΄ ο Μυλωνάς  άγγιξαν την επίτευτξη ενός ακόμη τέρματος.
 Το Κερατσίνι σε αυτό το πρώτο μέρος  απείλησε με ένα εξαιρετικό φάουλ του Διονυσόπουλου  που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσαραπατάνης, και με ανάποδο ψαλίδι του Πλύθη που απέκρουσαν οι αμυντικού του Α.Ο.Δικαίου
 Το Κερατσίνι έκανε το 1-1 στο 51΄ , ότνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Διονυσόπουλου από τον Συντιχάκη, το πέναλτι εκτέλεσε ο Διονυσόπουλος απέκρουσε ο Τσαραπατάνης, ωστόσο στην επανφορά ο Διονυσόπουλος έστειλε την μπάλα σρτα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 62΄  ο Κουρκούτης βρήκε στον κενό χώρο τον Γρηγοράκο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Τσαραπατάνη, ωστόσο  το σούτ  που έκανε έφυγε άουτ.
Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία 15λεπτά, με τονΚερατσίνι να απειλεί με τον Κατσίγιαννη 89΄ Κουρκούτη στο 89΄, ενώ η Κώς λίγο έλειψε  στην αντεπίθεση να κάνει το 1-2 στο 73΄ ότνα ο Φυτάς βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής όμως το σούτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
 Από το Κερατσίνι κορυφαίος ο Διονυσόπουλος, και οι Κουρκούτης, Παντελίδης, Κουλακάρης, από την ομάδα τη Κώ που αγωνίσθηκε με σοβαρές ελλείψεις( Πανόπουλος,  Χατζηφούντας Χ., Σωτίρι Σκαλέρεης, Σανταμούρης), ξεχώρισαν οι Γκουντελίτσας, Μυλωνάς, Χατζηφούντας, Τσαραπατράνης, Ζ. Μποιλής.
Με λάθη η διαιτησία του Τσουκαλά( Παπά- Μπατζιόπουλου)Αθηνών
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας(68΄ Χατζής), Κουλακάρης, Σιδηρόπουλος, Βαττής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Πλύθης(55΄ Γρηγοράκος), Μαργιόλης(58΄ Βαρουξής), Κουρκούτης, Κατσόιγιαννης.
 Α.Ο.ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατάνης, Χατζηνικολάου, Κεφαλιανός, Γκουντελίτσας, Χιούσι, Συντιχάκης, Μποιλής Γ., Μυλωνάς, Μποιλής Ζ., Χατζηφούντας, Σιώμος(60 ΄Φυτάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου