"Φωνάζει" ο Ατρόμητος 1-1 με τον Ολυμπιακό Λαυρίου




 Ο Ευβοιώτης διαιτητής Βράκας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστικής  της αναμέτρησης του Ατρόμητου Πειραιά με τον Ολυμπιακό Λαυρίου που έληξε 1-1.Οι πρωτοπόροι του 9ουομίλου έχουν σοβαρά  παράπονα από την διαιτησία του κ. Βράκα, αφού υποστηρίζουν  τους αδίκησε κατάφωρα και όχι μόνο.
 Οι Καμινιώτες φωνάζουν για δύο φάσεις πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ τους μια στο α΄ μέρος, και μια στην εκπνοή του7 αγώνα, ενώ θεωρούν ανύπαρκτο το πέναλτι  που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού.
 Ακόμη φωνάζουν  για το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ οι φιλοξενούμενοι το οποίο θεωρούν ως – οφ- σάιντ.Ακόμη στον Ατρόμητο, φωνάζουν για την πληθώρα κίτρινων καρτών που έδειξε σε παίχτες του Ατρόμητου, οι οποίες κατά σύμπτωση ήταν 4ες και χάνουν το προσεχή ντέρμπι με τον Ιωνικό.
 Ο Ατρόμητος χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός στο α΄ μέρος  είχε την υπεροχή, με τον Ολυμπιακπο Λαυρίου να προσπαθεί με λιγοστές αντεπιθέσεις σε μιά από αυτός ο Βελετάκος  στο 39΄ έφυγε στην κόντρα  και πλάσαρε τον Θωμόπουλο  και να κάνει το 0-1, με τους Ατρόμητους να ζητούν ως οφ- σάιντ.
 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος  έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Ολυμπιακό, ισοφάρισε πολύ νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
 Στο 52΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέρου, ο Μητρόπουλος εκμεταλεύθηκε  σύγχυση και με σούτ πέτυχε το1-1.
 Ο Ατρόμητος έκανε αρκετές φάσεις με τον γκολκήπερ Παπαδόπουλο να κάνει σωτηρίες επεμβάσεις δύο φορές σε σούτ των Λοιζίδη, Μητρόπουλου,  και στο 85΄ ο Πούλος στην αντεπίθεση  προσπάθησε να ξεπεράσει τον Θωμόπουλο, με το ρέφερι Βρακά να   δείχνει το σημείο του πέναλτι, κάτω από μεγάλες  διαμαρτυρίες από πλευράς Ατρόμητου.
 Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βελετάκος για να αποκρούσει ο Θωμόπουλος

 Κακή η διαιτησία του Βράκα ( Ευβοίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας(46΄ Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός, Γερωργούλης, Νταλάκος, Σταθουλόπουλος, Μυλωνάς(46΄ Κακαβάς), Πέρρος, Δανασής
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Παπαδόπουλος,Βαφειάδης, Τσομπανάκης,Τσίκλος  Γατζούδης, Μπεριάνης, Πούλος, Γιάχαεφ Α.(46΄ Μούργος), Μαστρογιάννης, Βελετάκος(86΄ Πάλλης , Γιάχαεφ Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου