"Παιχνιδάρα" στο Πέραμα, 2-0 ο Περαμαικός την Τριγλία

Ένταση και σύρραξη στο β΄ μέρος

 "Παιχνιδάρα" έγινε στο Πέραμα ανάμεσα στον Περαμαικό, και την Τριγλία με το συγκρότημα του Βασίλη Στασινόπουλου να παίρνει σπουδαίο τρίποντο με 2-1
 Το ματς τα είχε όλα, καλή μπάλα φάσεις ένταση επεισόδια, και γενική σύρραξη εντός αγωνιστικού, ενώ λίγο έλειψε να μεταφερθεί και στην εξέδρα.
 Ο Περαμαικός φουριόζος στο α΄ μέρος άνοιξε το σκορ  στο 35΄ με έξυπνη κεφαλιά του  Μπερνιδάκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη ενώ σε αυτό το διάστημα θα  μπορούσε να είχε καθαρίσει το  ματς αφού η άμυνας της Τριγλίας πελαγοδρομούσε, αλλά ο Περαμαικός έχανε το ένα γκολ μετά το άλλο.
Τεράστια ευκαιρία με τον Ντούλια στο 14΄ όπως και στο 25΄  νέα ευκαιρία με τον Χατζηγιαννάκο στο 37΄ ,και νέα φάση με τον Ντούλια στο 39΄.
 Η Τρίγλια σε αυτό το διάστημα απείλησε με ένα εξαιρετικό σούτ του Ράμο στο 31΄ που έφυγε άουτ.
 Στην επανάληψη, στο γήπεδο μπήκε μια άλλη Τριγλία σαφώς βελτιωμένη, πίεσε τον Περαμαικό, και μάλιστα έχασε δύο καλές ευκαιρίες μια εξ΄ αυτών διπλή και από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται.
 Συγκεκριμένα στο  61΄ο καλύτερος της παίχτης ο Ράμο μπήκε στην περιοχή πλάσαρε  τον Μώτο με την μπάλα να χτυπά την δεξιά κάθετη δοκό, την ασίστ να παίρνει ο Μάντζης  να σουτάρει εξ΄ επαφής, και ο Μώττος να κάνει ίσως την απόκρουση της χρονιάς.
 *Τρία λεπτά αργότερα είχαμε ενταση στον αγωνιστικό χώρο, με τον Καραγιάννη να βρίσκεται στο έδαφος σε διένεξη του με τον Χατζάκη και τους γηπεδούχους να ζητούν την αποβολή του παίχτη της Τριγλίας , κάτι που πέρασε στο ντούκου ο ρέφερι της αναμέτρησης, για να φθάσουμε στο 81΄όταν έγινε η φάση που  σηκώνει πολύ συζήτηση.
Ο Στρόμπουλος διεκδίκησε την μπάλα με τον Μπερνιδάκη στο σημείο του κόρνερ, και οι δύο παίχτες βρέθηκαν στο έδαφος, η μπάλα κατέληξε στον Ντούλια που δεν ήταν σε προφανή θέση( έξω από την  περιοχή της Τριγλίας), ωστόσο οι της Τριγλίας σταμάτησαν  περιμένοντας ότι ο ρέφερι θα διακόψει το παιχνίδι, όμως ο Ντούλιας προχώρησε ανενόχλητος, και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
 Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους παίχτες της Τριγλίας να ζητούν εξηγήσεις από τον διαιτητή Τσουκαλά, και στην συνέχεια από τους παίχτες του Περαμαικού, για να  έχουμε σύρραξη, και διακοπή της αναμέτρησης επί 10λεπτο.
 Τελικά αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, κι αφού εκτονώθηκε  και η κατάσταση στην εξέδρα, το ματς συνεχίσθηκε με τον Τσουκαλά να δείχνει κόκκινη στον Χατζάκη, και στον Κονέ( που είχε γίνει αλλαγή.
 Καλύτεροι των νικητών οι Μπερνιδάκης, Ντούλιας, Σιδέρης, Καραγιάννης, ενώ από την Τριγλία οι Ράμο, Στρόμπουλος,Τσάγκαρης
Ανεπαρκής η διαιτησία του Τσουκαλά( Αθηνών)
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μώττος, Χαλκιάς ( 90΄ Κωνσταντίνου(,  Σαμλίδης,Καραγιάννης, Σαμαράς, Ιατρού, Κονέ(65΄ Ερίκος), Ντοιύλιας, Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Χατζηγιαννάκος(71΄ Νίκο)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (46΄ Μάντζης), Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Σκαφίδας(15΄ λ.τρ Χοτζάι), Αλεβίζος, Τσαγκάρης, Σταμπέλος(80΄ Μουλάκης),Ράμο, Χατζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου