Δραματικό 3-2 η Ολυμπιάδα τον Ίκαρο Καλλιθέας



Επιστροφή στις νίκες για την Ολυμπιάδα, η οποία επικράτησε με 3-2 του Ίκαρου Καλλιθέας σε ένα εξαιρετικό, όσο και συναρπαστικό παιχνίδι.
 Η Ολυμπιάδα που κάνει προσπάθεια να αναριχηθεί βαθμολογικά, παρά τις ελλείψεις της ήταν πολύ καλή στο α΄ μέρος όταν και προηγήθηκε  με τον Φιλόκι  στο 27΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίνου.
Μάλιστα είχε δύο τρείς καλές ευκαιρίες, με κεφαλιά του Κυλίτση στο 21΄, αλλά μια προσπάθεια του Κυλίτση στο 41΄ και ένα γύρισμα  του Νομικού στο 43΄ που δεν εκμεταλεύθηκαν οι επιθετικοί της Ολυμπιάδας.
 Ο Ίκαρος ευτύχησε να ισοφαρίσει κόντρα στην ροή του αγώνα στο 33΄ με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Τσανάι.
 Στην επανάληψη ο Ίκαρος μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, στο 55΄ ο Κυπριζλής απέκρουσε εντυπωσιακά βολίδα του  Κολγιοκάι, ωστόσο ο Κολγκιοκάι στο 62΄  με ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε τον Κυπριζλή για να κάνει το 1-2.
 Κάπου εκεί  αφυπνίστηκε η Ολυμπιάδα που πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο20λεπτο, για να φθάσει στην ισοφάριση στο 77΄ με σούτ μέσα από την περιοχή του προωθημένου Άννινου, μετά από φάση διαρκείας.
Για να φθάσουμε στο 85΄ όταν ο Νίνος εκτέλεσε κόρνερ, ο γκολκήπερ του Ίκαρου ο Χαραλαμπίδης αιφνιδιάσθηκε, και ο Άννινος με προβολή πέτυχε το σπουδαίο 3-2.
 Πιο πρίν ο Χαραλαμπίδης, δύο φορές απεσόβησε σίγουρα γκολ, σε κεφαλιά του Φιλόκι, αλλά και σε καραμπόλα που η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά και σε μια βολίδα του Μιχαλά στο 88΄.
 Από την ψυχωμένη Ολυμπιάδα, ξεχώρισαν οι Άννινος, Φιλόκι, Γκιάτης, Κοτσιοβός, Μέτος, Σπέρτος.Από τον Ίκαρο διακρίθηκαν οι Κολιογκάι, Κολποδίνος και ο γκολκήπερ Χαραλαμπίδης
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Σακκά ( Γκολέ-  Γιαννίκου)
 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κυπριζλής, Μέττος, Πετράκος, Κοτσιοβός, Άννινος, Γκιάτης, Νομικός( 82΄ Μιχαλάς)_Νίνος, Φιλόκι( 91΄ Κεντικελένης), Σπέρτος( 90΄ Ξένος), Κυλίτσης.
 ΙΚΑΡΟΣ:Χαραλαμπίδης, Μαθιουδάκης, Κουτσουράκης, Σειχανίδης, Γκέρκος, Κολποδίνος, Τσανάι(85΄ Κωστής), Μακαρίδης(75΄ Κοβάτσι), Λίβος,  Αθανασόπουλος(65΄ Μάρκος), Κολιογκοκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου