Τα εύκολα δύσκολα ο Ατρόμητος στην Ρόδο


 
Τα εύκολα, δύσκολα έκανε ο Ατρόμητος Πειραιά που πήρε το τρίποντο από τον Διαγόρα Ρόδου, κερδίζοντας με 2-1.

 Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 0-2 στο 20΄ ήταν πολύ καλός στο α΄ μέρος, ωστόσο στην επανάληψη έπεσε, και ο  βελτιωμένος Διαγόρας στην επανάληψη απείλησε τους πρωτοπόρους του 9ου ομίλου.

Μόλις στο 3΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νταλάκου ο Γεωργούλης με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 22’ ο Μυλωνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-2.

 Ο Ατρόμητος στην συνέχεια έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς μάλιστα στο 41΄  σε εκτέλη φάουλ του Νταλάκου ο Κρητικός δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 43΄  ο  Γεωργούλης με κεφαλιά, μετά πό κόρνερ του Νταλάκου έστειλε την μπάλα  στην δοκό. 
Ωστόσο στην συνέχεια ο Διαγόρας μείωσε  στο 52’ με πλασέ του Ιμεραλιλάι σε 1-2.,ενώ  στο 83΄ μετά από  σπρώξιμο του Κετσέ, επωφελήθηκε ο Ιμεραλιλάι και πλάσαρε άουτ.
Ο Διαγόρας είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 87΄ με τον Φλεβάρη , και στο 89΄ σε εκτέλεση φάουλ του Επιφάνη  που εξουδετέρωσε ο Θωμόπουλος και στο 90΄ ο Πέροε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως έστειλε την μπάλα στην δοκό του Διαγόρα.

Μέτρια η διαιτησία του Αθηναίου Φωτόπουλου. Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακουμάρος, Πατούχος, Κενενούνης, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου, Επιφάνης, Φλεβάρης, Ιμεραλιλάι, Διακάκης, Μπαούρης (82’ Μπάρδης) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μυλωνάς, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Νταλάκος, Μητρόπουλος (60’ Μπέλιας), Κακαβάς (86’ Νάστος), Μανουλίδης (90’ Κεσανίδης), Πέρος, Δανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου