Στα μαχαίρια ΕΠΣΠειραιά - Σ.Δ.Πειραιά

Στα μαχαίρια πλέον η ΕΠΣΠ, και ο ΣΔΠ, κάτι που επιβεβαιώνει ο ίδιος Σ.Δ. Πειραιά με ανακοίνωση όπου τονίζει μάλιστα ότι δεν θα μετάσχει στην ετήσια εορταστική εκδήλωσης της ένωσης.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΠ, και οι λόγοι που οδηγούν σε αυτήν την απόφαση έχουν ως εξής:
"Η διοίκηση του Σ.Δ.Π. Πειραιά αναγκάζεται για μια ακόμη φορά να ενημερώσει όλο τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά και κάθε εμπλεκόμενο με το άθλημα, σχετικά με την οικονομική οφειλή της Ε.Π.Σ. Πειραιά, προς τους διαιτητές μέλη μας.

Οι ιθύνοντες της Ε.Π.Σ. Πειραιά αρνούνται πεισματικά να αποδώσουν τα δεδουλευμένα των διαιτητών μας, χρήματα που αφορούν διαιτησίες παρελθόντων ετών, με αβάσιμους ισχυρισμούς. Παρότι τους προκαλέσαμε να παραθέσουν στοιχεία εάν οι διαιτητές μας δεν θα πρέπει να πάρουν αυτά τα χρήματα, αυτοί σιωπούν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι διαιτητές να κάνουν γιορτές με άδειες τσέπες.
Η διοργάνωση εορτών είναι θεμιτή και πρέπει να γίνεται, αφού όμως πρώτα λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου τις οικονομικές συγκυρίες και βέβαια δεν χρωστάς σε πρόσωπα του χώρου που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους.
Γι αυτό το λόγο ο Σ.Δ.Π. Πειραιά αρνήθηκε να συνδιοργανώσει με την Ε.Π.Σ.Π. την γιορτή της 28-1-2013, όταν τις ζητήθηκε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου