Δια πυρός και σιδήρου η Ολυμπιάδα

Κέρδισε με 3-2 την Ελλάς Ποντίων στους Οροιζόμυλους

Δια πυρός και σιδήρου η Ολυμπιάδα πήρε μάγκικο διπλό στους Οριζομύλους με 3-2 επί της Ελλάς Ποντίων σε ένα δυνατό, και επεισοδιακό παιχνίδι
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Πόντιους, αφού πρίν καν συμπληρωθεί το 1΄ προηγήθηκαν με 1-0,όταν ο  Σαββίδης εκμεταλεύθηκε λάθος γύρισμα του Μώττου, πλάσαρε τον Κυπριζλή, όμως πάνω στην γραμμή προσπαθώντας να αποκρούσει ο Μώττος σημείωσε ένα απίστευτο αυτογκόλ.
Από εκεί και πέρα η Ολυμπιάδα έλεγξε το παιχνίδι ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32΄'  με τον Φιλόκι, που έκλεψε την μπάλα  από τον γκολκήπερ Ραγκούση.
 Λίγο πρίν το ημίχρονο ο Νομικός κινήθηκε έξοχα από τα διεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κυλίτση για να κάνει το 1-2.
 Να σημειωθεί  ότι στο 27΄ ο Φιλόκι σημείωσε γκολ, με τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο, να δείχνει σέντρα, αλλά ο επότης Αποστολίδης να υποδεικνύει οφ σάιντ.
Στην επανάληψη η Ελλάς πίεσε, ωστόσο η Ολυμπιάδα ήταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις της.
 Στο 63΄ σέντρα σούτ του Νίνου, έσειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών ενώ στο 82΄ ο Κυλίτσης ελίχθηκε από τα αριστερά  σέντραρε με τον γκολκήπερ Ραγκούση να βρίσκει την μπάλα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3.
Οι Πόντιοι μείωσαν στο 89΄ με κοντνό πλασέ του Μπακούρου στο τελικό 2-3.
 Στος τέλος της αναμέτρησης είχαμε ένταση και διαπληκτισμούς όταν φίλαλθοι της Ελλάς προσπάθησαν να διαπληκτισθούν με τους παίχτες της Ολυμπιάδας.
 Σχετικά καλή η διαιτησία Κωνσταντόπουλου( Αποστολίδης-Κουρομιχελάκης)
 Από τηνβ εξαιρετική Ολυμπιάδα ξεχώρισανοι Νίνος, Κυλίτσης, Φιλόκι, Σπέρτος,Κυπριζλής, ενώ αποό την Ελλάς οι Αθανασιάδης, Καραγιάννης, Ορφανίδης,Σαβίδης.
ΕΛΛΑΣ:Ραγκούσης, Ορφανίδης, ΠολυχρονάκηςΛάβδας, Γκίλας,  Κουζίνογλου(77΄ Σοιλεμενίδης), Χαραλάμπους(60΄ Μπακούρος), Καλος(46΄ Σιδηρόπουλος),  Σαββίδης, Αθανασιάδης, Καραγιάννης,ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κυπριζλής, Μέτος, Πετράκος, Κοτσιοβός, Άννινος, Γκιάτης, Νομικός 70΄ Σινάνι), Νίνος, Φιλόκι( 83΄ Ξένος),Σπέρτος( 90΄Κεντικελένης), Κυλίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου