Οργή στην Τριγλία για Περαμαικό - Στασινόπουλο

Δριμύτατη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Τριγλίας, η οποία επιτίθεται στους ιθύνοντες του Περαμαϊκού και στον προπονητή Βασίλη Στασινόπουλο με αφορμή τα όσα έγιναν στο πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
''Στο ματς του α' γύρου η διοίκηση του Περαμαϊκού μας είχε ευχαριστήσει δημόσια για τη φιλοξενία μας. Αυτή τη φορά είναι η σειρά μας να τους ευχαριστήσουμε για τη 'φιλοξενία' τους στα μέλη της αποστολής και του διοικητικού συμβουλίου. Η 'φιλοξενία' αυτή θα μείνει αξέχαστη στον τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστο Κύρκο, που ήταν εκτός αποστολής, αλλά και στον αντιπρόεδρο Νικόλαο Σβάρνα, που δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις και εν συνεχεία άγριο ξυλοδαρμό από μερίδα 'φιλάθλων' του Περαμαϊκού.
Πάνω από όλα, όμως, συγχαίρουμε τον 'κύριο' Στασινόπουλο για το 'ευ αγωνίζεσθαι' που διδάσκει στους ποδοσφαιριστές του. Ενα δείγμα του φάνηκε στο 75', όταν ο ποδοσφαιριστής Μπερνιδάκης προσέκρουσε με δύναμη σε πινακίδα του γηπέδου στο κόρνερ και ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τριγλίας είχαν σταματήσει εμβρόντητοι από φόβο και αγωνία μην έχει συμβεί κάτι σοβαρό στον ποδοσφαιριστή, οι συμπαίκτες του στον Περαμαϊκό εκμεταλλεύθηκαν την χαλαρότητα και ανενόχλητοι συνέχισαν, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ. Μετά το γκολ δημιουργήθηκε ένταση, κατά την οποία ο ποδοσφαιριστής Κονέ επιτέθηκε και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή μας, Τσέπα. Για όσους εκφράζουν ενστάσεις, υπάρχει σχετικό βίντεο στην κατοχή του Περαμαϊκού.
Συγχαίρουμε, επίσης, τον 'κύριο' Στασινόπουλο, ο οποίος όντας πίσω από τον β' βοηθό κ. Τσιμπρίδη, στόλιζε με κοσμητικά επίθετα τους ποδοσφαιριστές Τσέπα , Μάντζη  και τις οικογένειές τους. Αποκορύφωμα του ηθικού ξεπεσμού του εν λόγω προπονητή ήταν οι εμετικές ύβρεις προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Ολσι Ράμο για τη μητέρα του, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Μετά από όλα αυτά, συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές του Περαμαϊκού για τη νίκη τους και κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου