Ο Αθηναικός το ντέρμπι του Βύρωνα

Ο  Αθηναϊκός κέρδισε στο ντέρμπι την Δόξα Βύρωνα με 1-0 ανακτώντας και πάλι τα ηνία στον 2ο όμιλο της Α' Αθήνας, σε ένα καυτό παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου1500 φίλαθλοι.
Ο Αθηναικός  έδειξε να θέλει περισσότερο την νίκη απέναντι στην Δόξα που παρουσιάσθηκε υποτονική.
Πάντως η Δόξα απείλησε στο 24', όταν ο Κασσιανός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μηλιώνη, όμως στο  43' ο Αθηναϊκός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ωστόσο το τέρμα του Δρυμούση ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη του α' βοηθού, Ταρανά. Το β' μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 55' ο Μπίτιλης έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Δρυμούση ο οποίος αφού πρώτα πέρασε τον Τσαβδαρίδη πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Στη συνέχεια, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, θέλησε να κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στο ματς τους Φώσκολο και Γκουντελίτσα. Παρ' όλα αυτά, οι ''κυανόλευκοι'' έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε ''παρούσα''. Η τελευταία αξιόλογη φάση έγινε στο 68', όταν ο Ζίζηλας σέντραρε από δεξιά όμως το γυριστό σουτ του Λουσαράκη πέρασε μόλις άουτ. 
Η διαιτησία του Καλογερόπουλου (Ταρανάς και Απτόσογλου) ελέγχεται κυρίως για την φάση του 43΄ .
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Μηλιώνης, Παπαχειμώνας (52' Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλλας, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (63' Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης (72' Λεβέντης).ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ : Τσαβδαρίδης, Κατσιγιάννης (66' Γκουντελίτσας), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής (58' Φώσκολος), Κρυεμάδι, Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Κασσιανός (85' Παπανδρέου), Λουσαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου