Νέο σκάνδαλο "Βενιζέλου"

Ένα εκατομύριο ευρώ στους Μπακατσέλους- ήμαρτον!!!
 
Το νέο σκάνδαλο φέρνει στην επιφάνεια  η Εφημερίδα των Συντακτών, και πρόκειται για  δάνειο δόθηκε επί υπουργείας Ευ. Βενιζέλου στο υπ. Οικονομικών, αλήθεια ΠΟΥ...
Οπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα:
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενέκρινε ομολογιακό δάνειο ενός εκατ. ευρώ, πενταετούς διάρκειας, σε εταιρεία ειδών υγιεινής (Υιοί Δ. Μπακατσέλου Α.Ε.) εξ αγχιστείας συγγενών τού τότε υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου, την ώρα που οι ελληνικές τράπεζες είχαν σταματήσει τις χορηγήσεις δανείων.

Στο ρεπορτάζ προστίθεται πως στις 23 Δεκεμβρίου 2011 η διοίκηση του ΤΤ ενέκρινε δάνειο 1 εκατ. ευρώ προς την επιχείρηση αυτή, (που αντιμετώπιζε και πριν την κρίση προβλήματα εξυπηρέτησης των υποχρεώσεων της προς άλλες τράπεζες και προμηθευτές). Το δάνειο μάλιστα εκταμιεύθηκε αυθημερόν με έκδοση τραπεζικών επιταγών και μεταφορά των ποσών στους δικαιούχους. Το δάνειο έχει περίοδο χάριτος 6 μηνών και επιτόκιο αγοράς 7,6%. «Η περίπτωση της εταιρείας αυτής φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερη και το Τ.Τ. αποφάσισε να παρακάμψει την τραπεζική ακαμψία αλλά και τον κώδικα χορήγησης δανείων που διέπει τη λειτουργία του», προστίθεται στο ρεπορτάζ.
 ΝΤΡΟΠΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου