Στο Ασκληπιείο νοσηλεύεται ο Παπαφακλής


Παραλίγο τραγωδία στην οικογένεια του Αργοναύτη, αφού λίγο έλειψε η απογευματινή προπόνηση, να αποδειχθεί μοιραία για τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Γιάννη Παπαφακλή.

Σε κάποια στιγμή της προπόνησης στο άθλιο γήπεδο του ΣΕΦ( πώς είναι δυνατόν, η ΕΠΣΠ να επιτρέπει την λειτουργία του), ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συγκρούσθηκε στον αέρα με τον συμπαίκτη του τον Νίκο Κεμετζετζίδη. Ο άτυχος Παπαφακλής έσκασε με το κεφάλι στο τσιμέντο( η λέξη συνθετικός χλοοτάπητας, είναι ατυχής χαρακτηρισμός για αυτό το γήπεδο), χάνοντας τις αισθήσεις, προφανώς του γύρισε και η γλώσσα, με τους συμπαίκτες του έντρομους, αλλά και αυτούς του Φαλήρου που έκαναν μαζί προπόνηση.
Μέσα στον πανικό που επικράτησε, κάποιοι κατάφεραν να επαναφέρουν την γλώσσα του άτυχου ποδοσφαιριστή, κυρίως με την φροντίδα του κ. Σίμου που  εργάζεται στο «Μεταξά», κι είχε εικόνα από πρώτες βοήθειες, αλλά ευτυχώς είχε μαζί του την ξύλινη κουτάλα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις.
 Κλήθηκε το ασθενοφόρο, που ήρθε σχετικά έγκαιρα, ωστόσο το γήπεδο δεν είχε πρόσβαση- κυριολεκτικά απίστευτο- αφού η πρόσβαση είχε κλεισθεί από τους γύρω καταστηματάρχες του ΣΕΦ… απίστευτα πράγματα…
Τελικά στα χέρια μετέφεραν οι συμπαίκτες του τον Παπαφακλή μέχρι το ασθενοφόρο, και με την συνοδεία δύο μοτοσυκλετών της ΔΙΑΣ, μεταφέρθηκε ευσπεσμένα στο Ασκληπείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύεται, πιθανότατα με βαριά διάσειση, και ανησυχία για κρανιοεγκεφαλική κάκωση…
 Ο Παπαφακλής κυριολεκτικά «έφυγε» και … «ξαναγύρισε» όπως λένε οι συμπαίκτες του, και το τεχνικός της ομάδας ο Δημήτρης Βουτσινάς.
Τελικά αυτό το ΣΕΦ αποδεικνύεται αμαρτωλό, και οι ευθύνες για την λειτουργία του, από την στιγμή που δεν υπάρχει μέριμνα, για την  συντήρηση του πολλές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου