Ατρόμητος Πειραιά:" Βολλές και Αιχμές"



Η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά, και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Σδρένιας μετά την ήττα της ομάδας του στην Νάξο προέβη στην  εξής ανακοίνωση- διευκρίνιση:
 «Παρά την πρώτη ήττα της ομάδας μας στην Νάξο από τον Πανναξιακό, ο Ατρόμητος Πειραιώς παραμένει στην κορυφή του 9ου ομίλου στην ολοκλήρωση του α΄ γύρου, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ξεχωριστά.
 Ιδιαίτερα γιατί αυτή η ομάδα δεν φτιάχθηκε σήμερα, αλλά  είναι δουλειά που έχει στηριχθεί περισσότερο στο μεράκι, και την αγάπη όσων βρίσκονται κοντά στον Ατρόμητο και για αυτό το απολαμβάνουμε.
Σαφώς μας έχει ανεβάσει επίπεδο το ότι «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν», Όλοι μας αντιμετωπίζουν, με τον σεβασμό της καλύτερης ομάδας.
 Δεν είναι κακό βεβαίως να χάνεις από μια δυνατή ομάδα όπως ο Πανναξιακός, ο οποίος ζούσε και ανέπνεε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, και εμείς του δίνουμε συγχαρητήρια.
Μας πειράζει, όμως το πώς παρουσιάσθηκε η εικόνα του αγώνα, από τα μέσα ενημέρωσης, και η ελλιπής αναφορά του τύπου στο πιό σημαντικό παιχνίδι του ομίλου.
Και κύρια το ολιγόλεπτο βιντεάκι που κυκλοφόρησε, όπου δεν υπήρχε η καταγραφή ορισμένων σημαντικών στιγμιότυπων του ματς, που όλως περιέργως συνιστούσαν κατάφωρη αδικία σε βάρος μας.
 Όπως ας πούμε η αποβολή του αθλητή μας Σταθουλόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε 20λεπτά στο 60΄, το έμμεσο που δεν δόθηκε σε βάρος του Θέμελη, αλλά και η δεύτερη κίτρινη κάρτα που «έπνιξε» ο κακός Αχαιός διαιτητής Μακρυπόδης σε βάρος του αθλητή του Πανναξιακό Ντούκα, και ορισμένες ακόμη περιπτώσεις οφ-σάιντ που δεν υποδείχθηκαν.
 Δυστυχώς αυτό είναι το παιχνίδι στο χώρο του ποδοσφαίρου, το ξέρουμε, και με αυτό νομίζουμε ότι κινούμαστε όλοι.
 Και θα αδικηθούμε και θα ευνοηθούμε.
 Όμως καλό είναι να παρουσιάζονται σωστά τα στοιχεία, και ο κάθε ενδιαφερόμενος να βγάζει τα συμπεράσματα του χωρίς να επηρεάζεται.»


Το Δ.Σ του Ατρόμητου Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου