Φαρ Ουεστ χθές βράδυ στην Σπάθα

 ΣΥΝΗΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ -μετά από μάχη με πυροβολισμούς

Νύχτα Φαρ-Ουεστ χθές  βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία της Σπάθας, όπου τελικά , συνελήφθη στη Νίκαια ο συνεργός στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, Βασίλης Ρουμπέτης.
Για τον 28χρονο οδηγό ταξί, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, συνολικής ποινής κάθειρξης 12 ετών, για το αδίκημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, που είχε διαπραχθεί την 29 Μαρτίου του 2007 στην Παιανία.Σύμφωνα με πληροφορίες  τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένες έρευνες, καθώς φέρεται να συμμετείχε και σε ομάδα εκτελεστών, που είχε αναλάβει συμβόλαια θανάτου για γνωστά ονόματα τής παρανομίας, στο πλαίσιο τού πολέμου αλληλοεξόντωσής τους για την κυριαρχία, αλλά και εις βάρος αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Ρουμπέτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν ο Ρουμπέτης πυροβόλησε στον αέρα  τράπηκε σε φυγή και  εγκλωβίστηκε ακριβώς απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού, αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  υπήρξαν πυροβολισμοί και από την πλευρά των αστυνομικών  με μιά σφαίρα να βρίσκει στο πόδι τον Ρουμπέτη.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου