Περαμαικός:" Φθάνει ως εδώ, δεν πάει άλλο"


Οργή για την διαιτησία Σοσσώνη στην Βάρη
    
Ξεχειλίζει η οργή στον Περαμαϊκό μετά την χθεσινή απροκάλυπτα εχθρική διαιτησία του κ.Σωσώνη και των βοηθών του Δόσκορη και Κατσόγιαννου στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, Το Δ/Σ του Περαμαικού συνεδρίασε εκτάκτως μετά την επιστροφή της αποστολής στο Πέραμα κι εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Στον αγώνα του πρώτου γύρου ήταν ο κ. Αστερής με τους βοηθούς του. Χθες είδαμε ξανά το ίδιο έργο με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον κ. Σωσώνη και τους βοηθούς του. Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Τσουκαλάς. Πριν λίγες αγωνιστικές ο κ. Παπαγεωργίου. Αύριο ποιός ξέρει ποιός θα είναι ο επόμενος; Δυστυχώς, δεν είμαστε από το... διάστημα για να μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια και τους διαιτητές. Προειδοποιούμε ότι η έως τώρα ανεκτική στάση μας, έλαβε τέλος. Οι καλές μας προθέσεις και η στήριξη στα νέα όργανα της ΕΠΟ αποδειχτήκαν λάθος και το ποδοσφαιρικό επίπεδο μας ως τώρα εξελήφθη ωςαδυναμία κι όχι ως προσόν. Φαίνεται ότι ο Περαμαϊκός έχει "μπει στο μάτι" κάποιων που τον θέλουν κομπάρσο. Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει και να το γνωρίζουν καλά αυτό. Όπως επίσης, να γνωρίζουν καλά πως δεν θα μας αναγκάσουν να υιοθετήσουμε "σκοτεινές πρακτικές" και να γίνουμε ίσα κι όμοια. Ο Περαμαϊκός είναι άξια εκεί που είναι κι αν τον άφηναν θα ήταν ακόμη πιο ψηλά. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις αξίες που πρεσβεύουμε, μακριά από παρασκήνια".
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Πρόεδρος των "πρασίνων" Θεόδωρος Κουντούρης προέβη στην εξής δήλωση: "Ο κόμπος πλέον έφτασε στο χτένι. Δυστυχώς όποιος λειτουργεί στο ποδόσφαιρο με υγεία, πρέπει να υποστεί συμπεριφορές σαν αυτές της διαιτητικής τριάδας στη  Βάρη και όχι μόνο. Με αυτές τις συνθήκες, δεν ξέρω πλέον αν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με αυτόν τον χώρο, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα κι επενδύοντας στα όνειρα μας σε μια εποχή που το απαγορεύει. Δηλώνω αηδιασμένος και θα σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Ζητάμε υπευθυνότητα και ισονομία από την ΚΕΔ, στην οποία και θα αποσταλεί επιστολή διαμαρτυρίας συνοδευόμενη από τα βίντεο των αγώνων που έχουμε στη διάθεση μας». .
* Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στον πρώην Πρόεδρο και επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγουθ κ. Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλο για τον θάνατο του πατέρα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου