Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους στο Κορωπί



Χάνει το έδαφος κάτω από το πόδια του το Κορωπί, το οποίο το καλοκαίρι φανερώθηκε ως  η «ντρημ τημ» της Ανατ. Αττικής, ωστόσο κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχου  της κατάκτησης του πρωταθλήματος, παρά το τερεάστιο μπάτζετ. Ύστερα από την απροσδόκητη ισοπαλία με τον Νικηφόρο, η διοίκηση κατόπιν εισηγήσεως του κ. Καρπούζα, με αποφάσεις express, τοποθέτησε την Δευτέρα  τον έμπειρο προπονητή Κώστα Τσίχλη ως βοηθό του Αντώνη Καρπούζα και ανέθεσε καθήκοντα γενικού αρχηγού στον Γιώργο Ντούνη, παλιό γεν. αρχηγό των Γλ. Νερών και της Μαρκό! 
Με τις κινήσεις αυτές, το Κορωπί προσπαθεί να σοκάρει το λειτουργικό σύστημα του συλλόγου και να αναβαθμίσει τον οργανωτικό τομέα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία και η άνοδος στην Γ’ εθνική που θα δημιουργηθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μέσω αγώνων μπαράζ
Μ Φυσικά το Κορωπί έχει μπροστά του ένας παιχνίδι τελικό, κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, που φέτος κλέβει την παράσταση στην Ανατ. Αττική και διεκδικεί το πρωτάθλημα στα ίσα.
 Ήδη η Θύελλα έχει κερδίσει δύο φορές το Κορωπί, μια για το πρωτάθλημα, και μια για το κύπελλο.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου