Ανακοίνωση για το ντέρμπι ο Ιωνικός

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Πειραιά στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, και μάλιστα η διοίκηση του Ιωνικού εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζονται τα εξής:
"Δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα συγκρουστούν στη Νεάπολη για την πρωτιά του ομίλου σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον για όλους τους φιλάθλους.
Ιωνικός και Ατρόμητος θα είναι αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα. Οπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έτσι και τώρα οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του αγώνα. Παρά το παιχνίδι για το Κύπελλο Πειραιά που έδωσε ο Ατρόμητος την Τετάρτη, δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα του Ιωνικού και το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου θα γίνει το Σάββατο στις 6, υπό το φως των προβολέων. Για τους φίλους του Ατρόμητου θα διατεθεί η Θύρα 7-8.
Η Διοικητική Επιτροπή Ποδοσφαίρου καλεί τον κόσμο του Ιωνικού να δώσει μαζικά το παρών στο γήπεδο, δίνοντας τη μοναδική δύναμη που μόνο αυτός προσφέρει, στην ομάδα για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου