Mε Λύγκο ο Εθνικός 3-1 το Φάληρο



Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Α.Ε. Φαλήρου ο Εθνικός, ωστόσο η νίκη του με 3-1, και η πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Πειραιά δεν αμφισβητείται.

 Ο Εθνικός  με ηγέτη  τον Μαν. Λύγκο πήρε αυτό που ήθελε, απέναντι στο μαχητικό Φάληρο που  στην αρχή αιφνιδίασε.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 5΄ με τον Λάκο να εκτελεί φάουλ, και να διώχνει ο  Ανδριόλας ,ενώ  λίγα λεπτά αργότερα, η κοντινή κεφαλιά του Λύγκου έφυγε άουτ.
Λίγο αργότερα  το Φαλήρο (φάνηκε να έχει μπεί πιο δυνατά στο παιχνίδι)  κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με κοντινό σουτ μέσα απο την περιοχή του Λάλα, ύστερα απο σύγχιση μέσα στην περιοχή  του Εθνικού.

 Ωστόσο ο Εθνικός κάπου εκεί αφυπνίσθηκε, και στο 35΄από προσπάθεια του Αθανασόπουλου απο τα αριστερά ,ο Λύγκος ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ, βάζοντας έβαλε "φωτιά" στους 400 φίλους του Εθνικού.
Aπό το γκολ και μετά , ο έλεγχος του αγώνα πέρασε στον Εθνικό που δημιούργησε δύο φάσεις χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο ,ενώ ένα ακόμα φάουλ στο 40΄  απο το Φάληρο με τον Λάκο δεν ανησύχησε τον Ανδριόλα.

Ο Εθνικός έφθασε στο 2-1 στο 81΄’  μες πέναλτι που κέρδισε ο Λύγκος και εκτέλεσε ο Σαλίμπασα, ενώ στο 83΄ , ο Λύγκος μετά από ωραία προσωπική ενέργεια απο αριστερά έκανε το 3-1.
 Από τον Εθνικό που καλοί οι Λύγκος, Σταφσουλάι, Χαλιμούρδας,Αθανασόπουλος Σάμιος, ενώ από το Φάληρο οι Γονατάς,Λάλα, Σαμοθράκης, Λάκο.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη(Σινιοράκη-Κοτζαμανίδη)
ΕΝΙΚΟΣ:Ανδριόλας, Γκορόγιας,Μπενάς,Κάνδιας, Γαλάνης(46΄ Τσαραούσης), Χαλιμούρδας,Γιουβανέλης( 65΄ Σαλίμπασα), Σάμιος, Σταφσουλάι, Αθανασόπουλος, Λύγκος.
ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ:Κρασσάς ,Τσολάκος,Κούτρας,Μυλωνάς Κορώνας,Λάλα,Γονατάς,Σαμοθράκης,Λακο,Αλιζότ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου