"Άέρας" ο Ολυμπιακός Λαυρίου 3-1 στην Κώ

 Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός Λαυρίου πέρασε σαν σίφουνας από την Κώ κερδίζοντας τον Α.Ο.Δικαίου με 3-1, και πλέον βλέπει με μεγάλες ελπίδες την υπόθεση της Γ΄ Εθνικής.
 Αντίθετα η ομάδα της Κώ, πολύ δύσκολα πλέον θα τα καταφέρει.
Οι ερυθρόλευκοι του Πέτρου Τσιγγούλη ξεκίνησαν καλύτερα
στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στην πρώτη τους φάση να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ όταν στο 17΄ ο Γιαχάεβ Α. βρήκε με κάθετη πάσα τον Βελετάκο και εκείνος με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για το 0-1. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι ο Γιαχάεβ Β. εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία αμυντικών και Τσαραπατσάνη και πλάσαρε εύστοχα από μακριά για το 0-2 ενώ το "γλυκό έδεσε" με την αποβολή του Ζαχαρία Μποϊλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έδειξαν την διάθεση να επιστρέψουν στο ματς, προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις κυρίως από στημένες φάσεις αλλά ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και έψαχνε στην αντεπίθεση να σημειώσει και τρίτο τέρμα.
Τελικά το κατάφερε μετά από λάθος της άμυνας όταν ο Βελετάκος στο 68' πλάσαρε εύστοχα τον Τσαραπατσάνη και το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν η μειώση του σκορ απ' τον Χιούσι.
Καλύτεροι απ' τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Βελετάκος, Πούλος και Γιαχάεβ Β. ενώ από πλευράς Α.Ο Δικαίου κανείς δεν ξέφυγε απ' την μετριότητα.
Με λάθη η διαιτησία του Χρήστου Μανούρα. Χωρίς πρόβλημα οι Μανούρας Ν. και Λεωνίδας.A.O ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Χατζησουλεϊμάν, Συντιχάκης, Γκουντελίτσας, Χιούσι, Μποϊλής Ζ., Χατζηβασίλης, Μυλωνάς (76' Πης), Μποϊλής Μ., Φυτάς (52' Πανόπουλος), Σιώμος (46' Κεφαλιανός).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Βαφειάδης, Τσίκνος, Τσομπανάκας, Γαντζούδης, Μπεργιάννης (47' Τσιώλης),Πούλος, Γιαχάεβ Α.(69' Παράσχος), Μούργος, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β(83' Πάλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου