"Ρολόι" ο Περαμαικός-σε πρότυπα ΠΑΕ ο σύλλογος

   Με τα προβλήματα του να λιγοστεύουν, ο Περαμαϊκός προετοιμάζεται για το επερχόμενο πειραϊκό ντέρμπι με αντιπάλο τον Ιωνικό. Στη διάθεση του Βασίλη Στασινόπουλου έχουν τεθεί οι Κονέ και Σιδέρης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και δίνουν επιπρόσθετες λύσεις στον έμπειρο τεχνικό. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Χαλκιάς που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινή του.
Στο "πράσινο στρατόπεδο" υπάρχει ικανοποίηση για την νίκη στη Ρόδο, η οποία επιτεύχθηκε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και με την ομάδα να στερείται την παρουσία πέντε ποδοσφαιριστών. 

ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

Για τον λόγο αυτό, αμέσως μετά την επιστροφή από το σμαραγδένιο νησί, ο Πρόεδρος Θεόδωρος Κουντούρης παρέθεσε γεύμα σε όλη την αποστολή που ταξίδεψε στη Ρόδο σε γνωστό κέντρο της Βάρης, σε μια κίνηση που φανερώνει το δεμένο, οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Χαρακτηριστικά, ο αρχηγός Στέργιος Καραγιάννης δήλωσε: "Εκ μέρους όλων των αθλητών του Περαμαϊκού θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κουντούρη που μας έχει εξασφαλίσει όλα τα εχέγγυα για να δουλέυουμε ήρεμοι κι απερίσπαστοι σε καιρούς που δεν το επιτρέπουν. Η παρουσία του αποτελεί πολυτέλεια για τον χώρο και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Του αφιερώνουμε τη νίκη και υποσχόμαστε οτι όπως μέχρι τώρα, έτσι και μέχρι το τέλος θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε τον Περαμαϊκό ξανά στην Γ' Εθνική και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα".  
* Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός συγχαίρει τον κ. Περράκη και τους βοηθούς του κ.κ. Κορτέση και Κολλιάκο για τη διαιτησία τους στο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Η δεύτερη συνεχόμενη ακριβοδίκαιη διαιτησία σε αγώνες της ομάδας μας, μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα οτι στο εξής δεν θα ασχοληθούμε ξανά παρά μόνο με αγωνιστικά θέματα. Ο Περαμαϊκός ξέρει οχι μόνο να γκρινιάζει, αλλά και να αναγνωρίζει το δίκαιο. Όσο για τον αγώνα με τον Ιωνικό, οι "πράσινοι" καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει το παιχνίδι, δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν το φίλο σωματείο της νίκαιας και τους φιλάθλους του κι εύχονται να γίνει ένα παιχνίδι-διαφήμιση του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου