Βόμβα!! Τέλος ο Θωμόπουλος

 Σοβαρό θέμα φαίνεται ότι υφίσταται στον Ατρόμητο Πειραιά, με τον  γκολκήπερ Μανώλη Θωμόπουλο, ο οποίος πήρε την απόφαση να διακόψει την συνεργασία του με την Καμινιώτικη οιμάδα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδηγούν τον σπουδαίο τερματοφύλακα στην απόφαση του αυτή.

 Ο Θωμόπουλος, που ήταν ο αρχηγός του Ατρόμητου, και από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές  στον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, σε δηλώσεις του αρκέσθηκε να πεί τα εξής:" Προσωπικοί καθαρά λόγοι, με κάνουν να πάρω αυτή την απόφαση που μόνο εύκολη δεν είναι.
 Θέλω να ευχαριστήσω, τους συμπαίχτες μου, το τεχνικό τήμ για την άψογη συνεργασία στο διάστημα που είμασταν μαζί, και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο του Ατρόμητου για την συμπαράσταση του. 
Στα δύο χρόνια που βρέθηκα στη  ομάδα πήραμε το κύπελλο Πειραιά, και φέτος η ομάδα πέτυχε εύκολα να ανέβει στην Γ΄ Εθνική." 
 *Πάντως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στα Καμίνια γίνεται προσπάθεια να μεταπεισθεί ο πολύπειρος πορτιέρο, και να επιστέψει στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ατρόμητου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου