"Σβηστά" ο Εθνικός 1-0 τον Πολυκράτη

Πιό εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 1-0 κέρδισε ο Εθνικός τον μαχητικό Πολυκράτη σε ένα παιχνίδι ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.

 H αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Εθνικό να χάνει τρεις ευκαιρίες στα τρία πρώτα λεπτά  με Παυλόπουλο,πρωταγωνιστή ,αλλά στο 11΄ έγινε το 1-0, με τον Παυλόπουλο να βγάζει την πάσα ,οι αμυντικοί του Πολυκράτη  έχασαν τη ..μπάλα και ο Σάμιος με
δυνατό αριστερό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0..
Στο 51' έπειτα από σέντρα του Αθανασόπουλου και πάσα του Λύγκου, ο Σάμιος σούταρε κι έδιωξε εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Πολυκράτη, ενώ στο 62' ακυρώθηκε γκολ για τον Εθνικό, όταν από σέντρα του Γαλάνη, ο Χαλιμούρδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ επί του τερματοφύλακα του Πολυκράτη.
Ο Λύγκος στο 65΄ έφυγε από τα δεξιά σούταρε έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Ορφανίδης με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει πάλι το κοντινό σουτ του Σάμιου
Στο 72' δεύτερο ακυρωθέν γκολ για τον Εθνικό, όταν από κόρνερ του Γαλάνη , ο Μπένα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον ρέφερι του αγώνα να ακυρώνει αναίτια το γκολ!

 Μέτρια η διαιτησία του Σακκά
ΕΘΝΙΚΟΣ:Χατζημαρινάκης, Γκορόγιας,Μπενάς,Παπαιωάννου,Ξενιτόπουλος, Σάμιος, Χαλιμούρδας, Ηλιόπουλος, Αθνασόπουλος(60΄  Γαλάνης), Σταφσουλάι(46΄ Σαλίμπασα), Παυλόπουλος(46΄ Λύγκος).
ΠOΛΥΚΡΑΤΗΣ:  Ορφανίδης,Δαγκλής,Λάππας,Ροφάτης,Τσάφος,Λαμπρινού, Λουμίδης(64 λ.τ Βλάμης) ,Σέντρι, Ζαρίκος(57 λ.,τ Σβόλης) Τσελίκια, Παπαδόπουλος(77 λ.τ Μερκούρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου