Η Ολυμπιάδα 1-0 τον Άρη Αμφιάλης

 Η Ολυμπιάδα κέρδισε 1-0 τον Άρη Αμφιάλης στο μίνι Αμφιαλιώτικο ντέρμπι που έγινε στις Σιταποθήκες.
 Παιχνίδι καλό, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με τον Άρη Αμφιάλης να στέκεται καλύτερα στο α΄ μέρος, και να έχει δύο καλές   ευκαιρίες με τον  Ζαχαρίου στο 24΄, και τον Μηνογιάννη στο 28΄  στις οποίες επενέβη ο Γουσγουνέλης.

 Η Ολυμπιάδα  απείλησε με τον Φιλόκι στο 32΄. 
 Στην επανάληψη η Ολυμπιάδα ισορόπησε, και παρότι ο Άρης είχε και πάλι καλή στιγμή με τον Ζαχαρίου στο 52΄ και τον Μηνόγιαννη στο 55΄, ήταν αυτή που σημείωσε γκολ.
 Συγκεκριμένα στο 63΄ ο Νίνος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Λεντής απέκρουσε προσωρινά, όμως ο Φιλόκι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.
,Παρότι ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ, και θα περίμενε κανείς να δημιουργήσει ευκαιρίες η Ολυμπιάδα ήταν αυτή που θα μπορούσε να πέτυχε κι άλλο  γκολ,, στο 77΄ σούτ του Κυλίτση απέκρουσε ο Λεντής, ενώ στο 81΄ο Λεντής μόλις που πρόλαβε τον Μιχαλά, και στην συνέχεια της φάσης ο Φιλόκι σε κενά δίχτυα  πλάσαρε άουτ.
 Από την νεανικότατη Ολυμπιάδα διακρίθηκαν οι  Νίνος, Γκιάτης, Κοτσοβός,. Γουσγουνέλης, Μιχαλάς, ενώ από τον Άρη οι Μηνόγιαννης, Τρίμπος,Ζαχαρίου, Γεωργαλάκης
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Σκαλτσή, Τζιουβέλης, Φουρναράκης
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γουσγουνέλης, Μέτος, Πετράκος, Κοτσοβός, Άννινος, Γκιάτης, Κυλίτσης, Μιχαλάς Φιλόκι(86΄ Πούλιας), Νίνος, Ξένος( 83΄ Σταυριανός)
ΑΡΗΣ: Λεντής, Παπαγεωργίου, Καζάλας,Λοκόσι(73΄ Πόλιας),  Μηνόγιαννης,Παπαδόπουλος(52΄ Φρόκου),  Δαβιδάκης(61΄ Βογιατζόγλου), Παναγόπουλος, Ζαχαρίου, Τρίμπος, Γεωργαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου