Η Προοδευτική 1-1 στον Πύργο

Η Προοδευτική πήρε ένα  σπουδαίο αποτελέσμα στον Πύργο από την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Σπανό στο πέμπτο λεπτό, ωστόσο η Προοδευτική πολύ καλά στημένη αμυντικά, και παίζοντας στην κόντρα κατάφερε  να  προηγηθεί στο 21ο λεπτό με γκολ του Παπανικόλα με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του  Επιτροπάκη.

Ο Πανηλειακός έκτοτε πίεσε και ισοφάρισε στο 44ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Σπανού, σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.Στην επανάληψη  το παιχνίδι έγινε δυνατό μάλιστα στο 49΄ είχαμε ένταση, και προσωρινή διακοπή του αγώνα για 3λεπτο,  ενώ στο 55΄ ο Μπαντίκος έκανε σωτήρια επέμβαση πρό του Σωτηρόπουλου.
 Η Προοδευτική απείλησε στο 66΄ με κεφαλιά του Λαζούρα που απέκρουσε ο Μολώνης, ενώ από το 70΄ αγωνίσθηκε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Κουσουρή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Στο τελευταίο 20λεπτο δέθχηκε πίεση η Προοδευτική ωστόσο ο γκολκήπερ Μπαντίκος  δεν είχε πρόβλημα, μάλιστα  επενέβη στο 80΄σε σέντρα του Ντάλα, και στην συνέχεια σε σούτ του Σπανού.
Μέτρια η διαιτησία του Γαβρίλη ( Αθηνών)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μολώνης, Κουλός(67΄ Ντάλας), Σαραμαντάς, Κολόκας, Αποστολόπουλος, Γεωργόπουλος, Αλ. Καραχάλιος(72΄ Κατσαρός), Ζαγκούρσκας, Σωτηρόπουλος, Τομαράς, Σπανός(90΄ Παναγόπουλος).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μπαντίκος, Κουσουρής, Παπανικόλας, Λαζούρας(71΄ Παναγιωτόπουλος), Καλαϊτζίδης, Μπελέρης, Βούζας, Γρίβας, Επιτροπάκης, Πλατίγκος(88 ΄Κορκοτζέλος), Κοξαράκης(75΄ Κολιούσης).

 Παραιτήθηκε ο Γκόφας
 
* Έντονες οι απαοδοικιμασίες  στο τέλος του αγώνα από πλευράς φιλάθλων του Πανηλειακού, κατά των παιχτών και του τεχνικού του Πανηλειακού του Μίλτου Γκόφα, ο οποίος μάλιστα στην συνέντευξη τύπου υπέβαλε την παραίτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου