Η Ολυμπιάδα 2-0 τον Ατρόμητο Κερατσινίου

 Με 8 "μικρούς" άφησε και πάλι άριστες εντυπώσεις

Κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση στο ΑΓΕΤ Χαραυγής η Ολυμπιάδα επικράτησε του Ατρόμητου Κερατσινίου με 2-0, και βελτίωσε κι άλλο την βαθμολογική της θέση.
 Η νεανική ομάδα του Σίμου Καραγιαννίδη, χρησιμοποιώντας 8 μικρούς, εκ των οποίων οι έξι στο αρχικό σχήμα, πιστοποίησε για άλη μιά φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τελευταία.
 Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις και ευκαιρίες,  με το σκορ να ανοίγει στο 7΄ με  τον  Γιώργο Φιλόκι, ο οποίος εκμεταλεύθηκε την  ασθενή απόκρουση του  Τριανταφύλλου σε πλασέ του Ξένου, και με άψογο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Στο 12΄  δυνατό συρτό σούτ του Κεπάλι απέκρουσε σε κόρνερ ο Γουσγουνέλης, για να ακολουθήσουν  ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρών από πλευράς Ολυμπιάδας.
 Στο 14΄ κεφαλιά του Ξένου( απέκρουσε ο Τριανταφύλλου, στο 17΄ σούτ του ίδιου έφυγε μόλις άουτ, αμέσως μετά σούτ του Νίνου, ενώ στο 31΄ καλό φάουλ για τον Ατρόμητο με τον Καθαρόπουλο, η μπάλα κόντραρε στον Γκιάτη, ωστόσο ο Γουσγουνέλης δεν αιφνιδιάσθηκε, για να διώξει σε κόρνερ.
 Νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Γκιάτη στο 38΄ για την Ολυμπιάδα, σού του Κυλίτση στο 50 ΄που απέκρουσε ο Τριανταφύλλου, ενώ στο 60΄  στην πιό καλή στιγμή για τον Ατρρόμητο, εκτέλεση φάουλ στο 60΄  του Ντράση τράνταξε την οριζόντια δικό της Ολυμπιάδας.
Λίγο αργότερα στο 66΄ ο Μιχαλάς ελίχθηκε από τα αριστερά, έπιασε ένα δυνατό σούτ, η μπάλα χτύπησε στη κάθετη δοκό  στο σώμα του Τριανταφύλλου που προσπάιθησε να αποκρούσει  για να έρθει το 2-0
 Ξεχώρισαν από την Ολυμπιάδα οι  Ξένος, Γκιάτης, Πετράκος, Μιχαλάς, Σταυριανός, ενώ σταθερος ήταν ο Γουσγουνέλης, από τον Ατρόμητο πάλεψαν οι Καθαρόπουλος, Γονατάς,Κεπάλι 
 Αρκετά καλή η διαιτησία του  Ορτφανού( Τάτσινας - Φαγκρίδας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τριανταφύλλου,  Φατσέας(61΄  Μπρατσάι), Σκλήρης, Χονδροδουδάκης, Ταταμανίδης(70΄ Μέμη), Χατζησεβαστός, Καθαρόπουλος, Ντάση, Ρούσι, Γονατάς, Κεπάλι
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γουσγουνέλης,  Σταυριανός(65΄ Μαυράκης), Πετράκος, Κοτσοβός, Άννινος, Γκιάτης, Κυλίτσης( 60΄Σινάνι),  Μιχαλάς ( 75΄ Πούλιας), Φιλόκι, Νίνος, Ξένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου