Ζωντανός ο Κορυδαλλός 2-1 τον Μιθριδάτη

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κορυδαλλός κερδίζοντας  στο γήπεδο του Ρέντη με 2-1 τον Μιθριδάτη, και  διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για την διεκδίκηση της ανόδου.
Ο Κορυδαλλός βρίσκεται 2 βαθμούς πλέον πίσω από τον Προφ. Ηλία, και το πρόγραμμα σαφώς και τον ευνοεί.
 Ο Κορυδαλλός έχει μπροστά του το ματς με τον ουραγό Δία, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι του Κορυδαλού με τον Προφήτη Ηλία, όπου θα παιχθεί η 2η θέση.

 Ο Κορυδαλλός είχε καλό πρόσωπο, και θα μπορούσε να είχε ακόμη πιο εύκολο πρωινό αλλά οι Χατζηλίας, Λεκάκης και Τσιμιλιώτης δεν είχαν καλές τελικές προσπάθειες με αποτέλεσμα ο Μιθριδάτης να είναι μέσα στο σκορ και σε δύο περιπτώσεις στο 90’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα να απειλήσει με την ισοφάρηση.
 Στο 16΄ ο Χατζηλίας έβγαλε πάσα στον κενό χώρο, για τον Καστρινόπουλο με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ για τον Κορυδαλλό.
Ο Μιθριδάτης  απείλησε στο 19΄ με τον Παντελίδη αλλά ο Κουλουρής μετά το σουτ του παίκτη του Μιθριδάτη αντέδρασε εντυπωσιακά στην γωνία του κρατώντας το 0-1. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου μετά από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή τοπυ Κορυδαλλού, ο Παντελίδης με σουτ έκανε το 1-1.
Ο Κορυδαλλός μπήκε δυνατά στο 2ο ημίχρονο, είχε δοκάρι στο 57΄μετά από σουτ του Τσιμιλιώτη από 30 μέτρα, ενώ στο 64΄ο Λεκάκης σούταρε λίγο άουτ για να έρθει το 73΄με τον Βέττα να βγάζει τον Χατζηλία τετ-α-τετ με τον Χαλυβόπουλο τον οποίο πλάσαρε κάνοντας το 1-2. Στην εκπνοή μετά από κόρνερ ο Κουιμτσίδης Λ. με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα να φύγει λίγο άουτ ενώ στις καθυστερήσεις ο Κουλούρης πρόλαβε τον επιθετικό του Μιθριδάτη έξω από την περιοχή αλλά στο διώξιμο η μπάλλα χτύπησε στο σώμα του επιθετικού του Μιθριδάτη και η μπάλλα έφυγε άουτ.
  Πολύ καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη, Κοντιζάς και Λιακώνης.
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ : Χαλυβόπουλος, Κυνηγόπουλος, Κουιμτσίδης Κ., Κουιμτσίδης Λ., Κουζμίδης (78’ Φραγκούδης), Σαμλίδης, Σιδηρόπουλος, Μαυρομάτης, Χαλκίδης, Αξιονίδης, Παντελίδης (76’ Μοσονίκ)
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Καραουλάνης, Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Ψυχίδης, Κατσακούλας, Καστρινόπουλος (65’ Τσέκερης), Τσιμιλιώτης (76’ Νικολάτος), Χατζηλίας, Βέττας, Λεκάκης (82’ Μανιουδάκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου